Nüüd juba neljakesi: Jana, Siim-Sten, Mia Isabela ja Ami ArianaFoto: Erakogu
Inimesed
25. mai 2020, 14:31

„Naabrist parema“ Jana ja Siim-Sten said teise tütre: ta on väga rahulik laps

Saatest "Naabrist parem" tuntud Jana ja Siim-Sten Palmi perre sündis imearmas tütar – Ami Ariana. “Emotsioonid on väga soojad ja ülevad,” rõõmustab Jana. 

“Ami Ariana sündis täpselt päev enne minu sünnipäeva. Olime haiglas kahekesi ja mul ei olnud üldse tunnet, et endal oleks sünnipäev. Beebi sünd ületas seda kõike.” Jana sõnul on esimesed päevad beebiga läinud kenasti. “Kõik on väga hästi ja beebi on terve. Ta on tõesti hästi rahulik laps,” räägib ta. “Mia on ka õnnelik, et lõpuks beebi kodus on, ta ei jõudnud ära oodata.”

Mia Isabela on oma vanema õe rolli väga hästi sisse elanud. “Ta tahab kõike kaasa teha. Ta keeldus isegi lasteaeda minemast, sest hakkab nüüd õe eest hoolitsema,” naerab Jana. 

Uus ilmakodanik Ami Ariana sündis 22. mail. "Pisike ime Ami Ariana otsustas üleeile, üks päev enne oma emme sünnipäeva, meie perega liituda. Oleme kõik terved, rõõmsad, tänulikud ja nüüdseks ka juba kodused!" rõõmustab Jana oma Instagrami kontol.

Jana rääkis mai alguses õhinal, et ootab kõige rohkem hetke, kui vanem tütar Mia Isabela oma pisiõega kohtub. "Ma näen, kui väga Mia väikest õde ootab, ja usun, et selle hetke nägemine on väga armas."