Foto: NASA / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 25. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Haistad häid võimalusi, kuidas olulistele isikutele parimast küljest silma jääda, seeläbi oma karjääri edendada ning sissetulekut suurendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aktiivse tegutsemise aeg, mil tuleb olla tähelepanelik, märkamaks uusi võimalusi. Samuti peaks olema otsustusvõimeline ja südi, et võimalustest kiiresti kinni haarata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui pead vaimset tööd tegema, vajad selleks võimalust üksinda olla ja põhjalikult süveneda. Sel juhul on sul eeldusi vägagi edukalt tegutseda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tee pikemaajalisi kõrgelennulisi tulevikuplaane. Ühest küljest oled sihte seades küll ambitsioonikas, ent ei lasku seejuures liialdustesse – kõrged eesmärgid on tõepoolest saavutatavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töises plaanis on sul päris head tegutsemisvõimalused. Ilmselt oled selliste inimeste keskel, kes usaldavad sind kui professionaali ning annavad sulle vabad käed.

Neitsi
23. august – 22. september

Lihtne on armusuhteid alustada ja arendada. Su vaist ütleb sulle, kust leida selliseid inimesi, kelle mõtte- ja tundemaailm sinu omaga haakub. Tunned nad kiiresti ära.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalikud on töö ja karjääriga seotud muudatused. Palju oleneb sellest, mida oled selles vallas kevade jooksul teinud ning kas oled suutnud autoriteetsetele isikutele silma jääda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armuelu pakub rõõmu ja rahuldust. Kui üritad uut suhet arendada, toob päev sulle suure tõenäosusega uusi elamusi ja toredaid üllatusi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sobiv päev, et kujundada tööalast tulevikku. Näed pikemas perspektiivis, millised võiksid olla su võimalused ning oskad realistlikke sihte seada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Näed enda ümber esmajoones head ning suhtud inimestesse sõbralikult. Suudad probleemidki tänu optimismile mängleva kergusega lahendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled otsustav ja julge ning rühid pika sammuga edasi. Seejuures ei tohi unustada, et niisugune kindlameelne tegutsemine ei pruugi kaugeltki kõigile meeldida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled teistega suheldes osav ja leidlik. Tabad kiiresti ära suhtluspartneri olemuse. Seetõttu oskad vestlust juhtida ning saavutada seda, mida temalt ootad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav aastaring pakub mitmekülgseid võimalusi. Energiat on palju ning suudad seda sihipäraselt ja järjekindlalt kasutada. Eneseteostus eeldab teatavat vabadust ja julgust oma tegevust planeerida. Reisimine pakub vaheldust ning toob uusi muljeid ja vägagi vajalikku infot.