Isa ja poeg 2011. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
23. mai 2020, 14:00

Ben Stiller meenutas viimaseid hetki isa seltsis

Hollywoodi täht Ben Stiller meenutas New Yorkeri intervjuus oma isa Jerry Stillerit, kes suri hiljuti 92 aasta vanuses. "Ta lahkus rahulikult ja säilitas lõpuni huumorimeele."

Beni vanemad Jerry Stiller ja Anne Meara olid 1960. aastatel edukas komöödiaduo. Hiljem lõi Jerry laineid "Seinfeldis", kehastades George Costanza isa. Anne kehastas "Seksis ja linnas" Steve Brady ema. Koomikud said ka Jerry ja Anne'i lastest Amyst ja Benist. 

2015. aastal ema kaotanud ning nüüd ka isast ilma jäänud Ben Stiller rääkis telefoniintervjuus, et sai isa viimastel elunädalatel tema seltsis aega veeta. "Kuna tal polnud koroonaviirusega seotud haigust ja ta oli juba mõnda aega põdenud, saime [koos õega] tema juures olla ja olen selle eest väga-väga tänulik."

Isa oli Beni sõnul viimasel ajal aeglasemaks jäänud ja tal oli mitmeid terviseprobleeme. "Viimased üks-kaks nädalat olid raskemad. Aga ta lahkus rahulikult ja säilitas lõpuni huumorimeele. Ma ei tahagi seda huumorimeeleks nimetada. Ta oli lihtsalt vaimukas, ja nii oli ta alati tema ise." Stiller nendib, et Jerry oli peaaegu üheksakümne kolme aastan. "Usun, et tema keha oli jõudnud punkti, kus lihtsalt oli aeg [alla anda]."