Foto: @ms.sethii/Instagram
Inimesed
23. mai 2020, 13:15

Kunstkannikatega sekspomm ei saanud pool aastat istuda! (2)

Instagrami modell Shilpa Sethi pidi untsuläinud pepuoperatsiooni tõttu põrgupiinu kannatama ja 60 000 dollarit juurde maksma.

New Delhist pärit 25aastasel Shilpal on Instagramis üle 1,5 miljoni fänni, kes imetlevad tema seksikaid fotosid. Kaunitar, kes jagab OnlyFansi lehel ka erootilisi pilte, kuulis 20aastaselt nõndanimetatud Brasiilia pepukergitusest, mille puhul süstitakse kõhult võetud rasva tuharatesse, et neid vormikamaks teha. Shilpa oli aastaid oma lameda tagumiku pärast ahastanud, kirjutab Daily Mail. Nüüd avanes võimalus transformatsiooniks.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Neiu kogus umbes 10 000 dollarit, et lasta endale Miamis protseduur teha. "Valisin arsti arvustuste põhjal, mis, nagu ma hiljem avastasin, olid võltsitud. Esimene lõikus läks untsu ja mul tekkisid kohe tüsistused." Shilpal tekkisid ägedad valud. Istmik oli lopergune. "Mul oli väga valus ja ma ei saanud palju kuid istuda."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Indialanna oli sunnitud laskma teha kolm valulist lisaoperatsiooni, et taguots korda saada. Colombias läbiviidud protseduurid läksid maksma 60 000 dollarit. Nüüd on Shilpa valudest prii. "Fännide sõnul on mul supertagumik, eriti kui see võdiseb ja neid peast hulluks ajab. Kuna see on kõik mu enese rasv, on see ka väga pehme," kiidab suunamudija. 

 
 
 
View this post on Instagram

Hi ❤ say it back dont be mean

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Shilpa tahab teisi naisi riskantsete protseduuride ja ebapädevate arstide eest hoiatada. Ent oma vaprust on ta otsustanud premeerida rinnasuurenduslõikusega.