Ada NelkeFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
22. mai 2020, 10:32

VIDEO | „Rannamaja“-Ada jäi ilma võimalusest minna kuulsusega kohtingule: sel hetkel varises terve maailm kokku!

“Rannamajast” tuntud Ada-Marie Nelke räägib oma Youtube'i kanalil loo, kuidas MTV teda tõsielusaatesse kutsus. “Kui elasin Inglismaal, tuli just eetrisse saade “Single AF”, kus otsiti vallalisi inimesi, kes läheksid kuulsustega kohtingule. Ma olen suur tõsielusarjade fänn ja mõtlesin proovida,” jutustab Ada. 

“Saatsin MTV-le osalemissooviga sõnumi Instagrami, mille peale nad palusid videotutvustust, kus räägiksin endast ja oma tegemistest. Panin selle teele ja sain peaaegu kohe vastuse, et produtsentidele meeldib minu iselooom ja julgus ning võiksin osaleda,” meenutab Nelke. 

Kuigi MTV oli Londonis filmimise juba lõpetanud, anti Adale ainulaadne võimalus. “Nad pakkusid, et mind lennutatakse Portugali. See ei tundunud reaalne, et mina, kuskilt Eestist, meeldin produtsentidele nii palju, et nad tahavad mind saates osalemiseks lennutada teise riiki,” naerab ta. “Ma hõljusin pilvedes ja mõtlesin, kuidas sain sellise võimaluse, et mulle saadetakse autojuht, kes sõidutab mu lennujaama ja ma lähen nädalavahetuseks Portugali saadet filmima.”

Kõik ei läinud aga sugugi plaanipäraselt. Nimelt oli Ada Inglismaal lapsehoidja ja töölt vabaks saada polnud lihtne, ka pileteid lennule Portugali oli vaid kaks tükki. Samal ajal, kui Ada üritas oma töökohustusi sättida, müüdi kaks viimast piletit lennule ära. “Mu terve maailm varises kokku sellel hetkel! Otsisin hullult ise pileteid, et kohale lennata, aga kahjuks MTV-le see ei sobinud,” räägib ta. Seega jäi kogu kiirelt alanud projekt katki. “Kui ma nüüd tagasi mõtlen. Kas ma olen kurb? Jah! Mulle ikka ei mahu pähe, et mulle selline võimalus anti ja sama kiirelt ära võeti, aga kõik juhtub põhjusega.”