Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
23. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Raha teenimiseks ei ole vaja tugevasti tööd murda, vaid nutikas olla. Esmapilgul veidrana näivad uitmõtted võivad saada aluseks geniaalsele äriplaanile.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Marsi ja Uraani sekstiil toob elevust ja rahutust. Niisama vaikselt vedeledes sa tänast päeva küll mööda ei saada, tahad seiklusi, vajad teravaid elamusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oma tavapärastest kaaslastest võiks veidi aega eemal olla. Vajad kindla peale vaheldust, nii koha kui seltskonna mõttes. Võiksid väikese ringreisi ette võtta ja uusi kogemusi otsida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg mõttevahetuseks sõpradega või siis töiste ajurünnakute korraldamiseks. Suudad toimuvat värske pilguga näha, kaaslasedki on valmis uudsete ideedega kaasa tulema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Maailm on värvikirev. Võid enda jaoks avastada nii mõndagi uut ja huvipakkuvat. Tekib võimalusi kaasa lüüa mitmetes põnevates ettevõtmistes.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap ootavad sind ees kasu ja positiivseid emotsioone toovad kohtumised. Päev võib tuua kokkupuuteid välismaalastega. Võimalik on seegi, et võõramaisesse iludusse ülepeakaela armud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Viibi inimeste hulgas, ole avatud ja suhtlemisaldis, siis leiavad need, keda sa vajad, tee sinu juurde. Nüüd võid kohata inimest, kellega tekib kiiresti vaimne ja hingeline side.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Üle pika aja on päris palju võimalusi seltskondlikuks suhtlemiseks. Peaksid olema valiv ja võtma osa vaid sellistest sündmustest, mis sulle tõesti huvi pakuvad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Silmapiiril on keegi, kelle ainus sõbralik pilk või kerge naeratus sul terveks päevaks tuju heaks teeb. Sa ei ootagi temalt ehk palju enamat, kui et ta sulle ikka ja jälle naerataks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlustihe päev, mil tuleb erinevate inimestega kokku puutuda. Tähtis on tekitada enda jaoks toimiv võrgustik, kes oleks sulle vajadusel kindlaks seljataguseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kasu võib olla vanemate sugulaste rahalisest toetusest või nende antud nõuannetest. Seksuaalsuhted on täis kirge ja pakuvad tõelist rahuldust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tavapärasest julgem ja edevam. Tahad vastassoole silma jääda, niisiis paned rõhku oma välimusele. Tahad katsetada midagi uut ja erilist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uus aastaring pakub põnevaid, uudseid võimalusi. Asjad edenevad paremini, kui saad tegutseda ja otsuseid vastu võtta iseseisvalt. Kui oma head äriideed distsiplineeritult töösse rakendad, tagab see sulle järjepideva sissetuleku. Lihtne on uute inimestega tuttavaks saada ja suhteid arendada.