Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 23. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saad nüüd kergelt ja vabalt hingata. Tööalast pinget on vähem, rohkem jääb aega meelelahutuseks ja suhtlemiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinu tegevus on valdavalt kodust väljapoole suunatud – sind köidavad hobid ja lõbus seltskond. Pereliikmed võivad end mahajäetuna tunda ja tähelepanu nõuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ürita end tasakaalus hoida, midagi asjalikku teha, mitte ülepeakaela peomöllu sukelduda. Kindlasti tuleb alkoholiga piiri pidada, sest selle mõju all muutud ülemäära jutukaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ehk oled oodanud tänast kohtumist kellegagi sõpradest, ent see ei kujunegi nii lõbusaks, kui sa lootsid. Teine inimene võib avaldada, et teda häirib miski su käitumise juures.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Edevust on omajagu. Kui välja minna plaanid, arvesta ettevalmistusteks tavapärasest rohkem aega, sest sul on vaja end korralikult sättida ja pikalt peegli ees keerutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Asjad hakkavad kiiremini liikuma, oled valmis uljasteks seiklusteks. Küllap tahad kuhugi sõita ja proovida midagi niisugust, mis eeldab hirmu ületamist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev mõnusa väljasõidu korraldamiseks kohta, kus hing puhkab ja süda rõõmustab. Vali selline paik, kuhu autoga lähedale saab, jalgsi kõndida pole sul eriti viitsimist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hästi hea päev suhete liinis. Kui keegi kena vastassoost olevus on sulle silma jäänud, siis lähened talle enesekindlalt, ajades tal ruttu pea segamini.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev on kui loodud koos sõpradega olemiseks, ühise mõnusa äraolemise korraldamiseks. Kindlasti panete rõhku sellele, et söögilaud oleks külluslikult kaetud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid tähelepanu keskpunkti sattuda. Rambivalgus pigem meeldib sulle – suudad end ka publiku ees enesekindlalt väljendada ning inimeste poolehoiu võita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teed põnevaks mitte ainult enda, vaid ka teiste elu. Tunned end seltskonnas kui kala vees, sul õnnestub kaaslasi õhtu läbi naerutada ja neid millegagi meeldivalt üllatada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päeva kodus nelja seina vahel veeta ei tasu, kindlasti mine ka külla või mõnele toredale üritusele. Positiivse energiaga saad end laadida eeskätt lõbusate ja ilusate inimeste seas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Ilmselt püüdled algaval aastaringil juba varem seatud kõrgete eesmärkide poole. Vajad palju jõudu ka selleks, et tööl tihedas konkurentsis või lausa võimuvõitluses teistest parem olla. Palju kasu on teadmistest ja varasematest kogemustest, kindlustunde annab kalli inimese toetus.