Púr Múdd – Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus Foto: Erakogu
Saund
22. mai 2020, 11:19

KUULA | Púr Múdd üllatab mõnusalt suvise singliga „Higher“

Púr Múddi värskelt ilmunud singel "Higher" tähistab justkui suvehooaja algust. Loos astub lauljana üles Ameerika artist Chris Jamison, kes võttis 2014. aastal osa populaarsest telesaatest "The Voice", kus saavutas auväärse kolmanda koha. 

"Tegemist on mõnusalt suvise looga, mis loodetavasti süvendab kõigis juba tekkinud suveootust ning tekitab lihtsalt hea tunde," kirjeldab koosseisu liige Joonatan Siiman uut singlit.  

Lugu on valmis olnud juba päris pikalt, kuid oodanud õiget ajahetke ja plaadifirmat, kellega koos see välja lasta. "Loo teeb eriliseks ka see, et esmakordselt on Púr Múddi loole kirjutanud sõnad minu abikaasa Joanna Rõõmus," sõnab duo liige Oliver Rõõmus. 

Púr Múdd on sellel aastal jõudnud inimesteni tuua juba kaks singlit, milleks olid "Ooh Aah" ja "Get Away". Täna ilmunud "Higher" on nüüdseks juba kolmas sellel aastal välja tulnud lugu ning poisid lubavad, et see ei jää sellel aastal sugugi viimaseks. "Me oleme nüüd pikalt istunud stuudios ja teinud uut muusikat, seega on kokku kogunenud palju lugusid, mis inimesteni veel jõudnud pole," ütleb Joonatan.

"Lubame, et mõned neist lugudest ilmuvad ka kindlasti veel sellel aastal," lisab Oliver. 

 

Púr Múdd on elektrooniline duo, mille koosseisu kuuluvad kaks andekat produtsenti ja muusikut – Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman. 2020. aastal võib Púr Múddilt oodata palju uut muusikat, huvitavaid koostöösid erinevate plaadifirmade, laulukirjutajate ja lauljatega ning lisaks on koosseisul plaanis ka esimene välistuur.