PANKUR JA TEMA NAISPERE: Olivier Sarkozy 2012. aastal koos Mary-Kate'i ja oma tütrega. Tollal oli suhe alles algusjärgus ning Olseni mõtted pereloomisest kaugel. Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/VIDA PRESS
Inimesed
21. mai 2020, 10:18

Mary-Kate Olseni ja Sarkozy venna abielu hukutas erimeelsus väga tähtsas küsimuses

Mis sai saatuslikuks endise lapsnäitleja ja nüüdse moemoguli Mary-Kate Olseni (33) ja Prantsusmaa ekspresidendi Nicolas Sarkozy poolvenna Olivier Sarkozy (50) abielule? Kuulu järgi mehe soovimatus lapsi saada.

Ajakirja People allika kinnitusel oli suure vanusevahega paaril mitmel teemal erimeelsusi, kuid neist kaalukaim puudutas ühise pere rajamist. Prantsuse pankuril on eksabikaasa Charlotte Bernardiga kaks täiskasvanud last. Olivier'l polnud mingit tahtmist uut beebit majja tuua. Kuid Mary-Kate'i bioloogiline kell tiksub. 

"Mõned aastad tagasi polnud lapsesaamine Mary-Kate'i jaoks prioriteet," paljastab People'i allikas. "Aga see on muutunud." Plikapõlves koos oma kaksikõe Ashleyga tänu seriaalile "Lastega kodus" üle maailma kuulsaks saanud Mary-Kate oli Olivier'sse armudes pöialliisilik lapsnaine. Nüüd, kaheksa aastat hiljem, on tema ellusuhtumine ja unistused muutunud. "Mary-Kate arvas, et Olivier annab [laste koha pealt] järele, aga seda ei juhtunud."

See polnud siiski ainus teema, mis abielu karile ajas. "Olivier on pidutseja ja laristaja," paljastab teine, pangandusvaldkonnast pärit allikas. "Talle meeldib glamuurne elu." Kuid koos kaksikõega kaht rõivabrändi juhtiv Mary-Kate eelistab kodust õdusust. "Talle meeldib olla tasa ja üksi ja tegelda oma hobidega. Seltskondlik elu teda ei huvita - Mary-Kate armastab väikses ja valitud seltskonnas olla. Lõpuks olidki nad Olivier'ga seetõttu päris palju lahus."

Abikaasade suhted on nii teravaks läinud, et Sarkozy on ähvardanud Olseni nende New Yorgi lukskorterist välja visata. Mary-Kate püüdis New Yorgi kohtusse kiirlahutust sisse anda, ahastades, et jääb muidu peavarjuta - eriolukorra ajal on kolimine äärmiselt komplitseeritud - , kuid kohtus ei võtnud lahutust menetlusse.