Megan FoxFoto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix
Inimesed
21. mai 2020, 09:44

Abikaasa hüljanud Megan Fox mängib oma uue meessõbra muusikavideos

"Transformerite" staari Megan Foxi abikaasa Brian Austin Green tunnistas selle nädala algul, et nende abielu on purunenud. Endise lapstähega ligi kümme aastat abielus olnud Foxi nähti juba räppar Machine Gun Kellyga ringi paarutamas - ning selgub, et nad on valmis saanud ka ühise muusikavideo.

Kõlakad Foxi ja Greeni abielu karilejooksust said uue hoo sisse eelmisel nädalal, kui Megan tabati räppari seltsis autoga sõitmas ja poodlemas. Green (46) tunnistas esmaspäeval oma podcast'is, et nende abielu on tõepoolest läbi.  Megan olevat temast kaugenenud mullustel filmivõtetel (kus osales ka räpistaar) - kodumaale naastes tunnistanud näitlejanna, et tundis end üksi olles rohkem endana kui abielus olles. Brian andis oma kolme lapse emale (näitlejapaari pojad on vanuses 3, 6 ja 7 eluaastat) hingamisruumi, lootes, et nende suhted paranevad. Kuid abielust ei saanud enam asja.

Green kinnitas, et Megan (34) ja Machine Gun Kelly (30) on praegu vaid sõbrad. Kuid People'i allika andmeil on nende vahel siiski midagi enamat - kui lapsed on isa Briani juures, on Megan muusiku kodus pikalt aega veetnud. Lisaks paiskasid väidetavad armukesed avalikkuse ette oma uue video "Bloody Valentine".