Parker ja Broderick mullu novembris. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. mai 2020, 15:19

Sarah Jessica Parker tähistas 23. pulma-aastapäeva

"Seksi ja linna" täht Sarah Jessica Parker avaldas sotsiaalmeedias armsa postituse, millega tähistas enda ja Matthew Brodericki 23. pulma-aastapäeva.

"19. mail 2020. 23 aastat. Oleme pika tee läbi käinud, kallis," kirjutas 55aastane näitlejanna.  

 
 
 
View this post on Instagram

May 19th, 2020 23 years. We've come a long way baby. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Sarah'l ja temast kolm aastat vanemal Matthew'l on kolm last: 17aastane James ja kümneaastased kaksikud Marion ja Tabitha. Näitlejapaar abiellus 1997. aastal Manhattanil, tseremoonia viis läbi Brodericki vaimulikust õde Janet Broderick Kraft. Tulevased abikaasad olid tutvunud Parkeri venna kaudu. 

Parker on rääkinud, et kandis musta pruutkleiti, kuid kahetseb seda. “Mul oli liiga piinlik minna pruutkleiti jahtima. Mul oli üks pood, mis mulle meeldis, ja ma lihtsalt läksin ja ostsin ära esimese asja, mis seal rippus," muigas näitlejanna ja lubas, et kui ta peaks kunagi uuesti abielluma, kannab ta kindlasti valget. 

Aastatel 1984-1991 oli Parkeri kallim olnud Robert Downey juunior. Näitlejanna on tõdenud, et nende suhteid tumestas Roberti narkosõltuvus. "Uskusin, et olen inimene, kes hoiab teda koos." Hiljem kurameeris Sarah Jessica põgusalt John F. Kennedy juunioriga.