Bruce ja Paddy 2012. aastal. Foto: Classic Rock/Future Publishing/Shutterstock/VIDA PRESS
Inimesed
20. mai 2020, 13:44

Iron Maideni laulja eksnaise surmaeelsed kuud olid nukrad

Esmaspäeva hommikul leiti oma kodust surnuna Iron Maideni solisti Bruce Dickinsoni abikaasa Paddy Bowden (58), kellest laulja oli mullu ligi 30aastase abielu järel lahku läinud. Sõprade sõnul oli ameeriklanna pärast abielu purunemist koduseinte vahele tõmbunud ning võis kannatada depressiooni all.

Dickinsoni teise abielu karilejooks tuli ilmsiks mullu novembris. Veidi hiljem kirjutas Briti kõmumeedia, et Bruce on leidnud Pariisist uue armastuse ja sinna kolinud. Rokkari uus südamedaam olevat 40. eluaastates fitnessitreener ja moeblogija Leana Dolci. Patrice ehk Paddy jäi pärast abielu purunemist elama enda ja Bruce'i Londoni koju. 

The Suni andmeil olid Bruce'i ja Paddy suhted naise surmaeelsetel kuudel paranenud - ekskaasa tundunud Dickinsonile varasemast rõõmsam ja stabiilsem. Kuid lehe andmeil oli Paddy viimastel kuudel haruharva koduuksest väljunud. Väidetavalt leidis kolme lapse ema surnukeha majapidajanna. 

"Paddyl on olnud probleeme ja muidugi oli lahutus raske, nagu igaühe puhul arvata võib, aga tegelikult olid tema ja Bruce'i suhted paranenud. Ta võttis vahepeal aja maha ja Bruce elas Pariisis, aga lahutus edenes üllatavalt jõudsalt ja pere tervikuna jäi lähedaseks," rääkis The Suni allikas.

Naabrite sõnul oli Bowden hoidnud väga omaette ning pärast novembrikuist lahkuminekut oli teda haruharva nähtud. Ühe naabri väitel olid Paddy sõbrad maininud, et naine oli abielu purunemise tõttu depressiooni vajunud. Kuid omaste avalduse teatel oli Paddy surm siiski traagiline õnnetus, mitte kaalutletud samm.