George Brooksbank 12. oktoobril 2018 oma poja Jacki ja printsess Eugenie laulatusele saabumas. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/VIDA PRESS
Inimesed
20. mai 2020, 12:59

Printsess Eugenie äi vaakus koroonaviiruse tõttu nädalaid hinge

Printsess Eugenie äi George Brooksbank tänab kõigest südamest briti meedikuid, kes tema elu päästsid. Viis nädalat hingamisaparaadi küljes olnud Brooksbank tunnistab, et oli mitu korda surmasuus.

Prints Andrew' ja hertsoginna Fergie noorema tütre Eugenie meheisa George (71) veetis koroonaviiruse tõttu haiglas üheksa nädalat. Daily Telegraphi teatel oli printsessile korduvalt öeldud, et ta valmistuks kõige hullemaks. Brooksbanki seisund oli raske - ta oli koguni viis nädalat hingamisaparaadi küljes ja talle tehti trahheostoomia. Nüüdseks on George kosunud ja tänab Telegraphi veergudel meditsiinitöötajaid kõigest südamest.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

"See, kuidas mind raviti, oli vapustav. Ükski mu soov polnud täitmiseks liiga vaevarikas ja mitte ühelgi hetkel ei tekkinud mul tunnet, et arste või õdesid napib või et haigla on üle koormatud. Pole kahtlust, et olen elus ainult tänu neile."