Sia firmamärgiks on nägu varjavad parukad. Foto: KEVIN WINTER/AFP/Scanpix
Inimesed
20. mai 2020, 10:09

Lauljanna Sia adopteeris kaks 18aastast poissi!

Austraalia lauljanna Sia (44) paljastas eilses intervjuus midagi ootamatut - temast on saanud kahe teismelise poisi ema.

Sia rääkis Sirius XMi saates "The Morning Mash Up", et adopteeris mullu üksikemana kaks 18aastast poissi, kes on nüüdseks 19. "Nad hakkasid eestkostesüsteemist välja kasvama. Ja ma armastan neid."

Lauljanna tunnistas, et koroonapandeemia ajal pole nende elu lihtne olnud: iseäranis ühel poisil on olnud raskusi kodus püsimisega. "Nende mõlema jaoks on see üsna raske olnud, ühel raskemgi. Aga nad mõlemad tegelevad praegu asjadega, mis mõjuvad neile hästi ja millest on palju kasu," rääkis Sia ja lisas, et õppetööst on poistele palju kasu.

Sial on seljataga katsumusterohke elu. 1997. aastal hukkus tema toonane peigmees autoõnnetuses ning lauljatar varises aastateks narkootikumide ja alkoholi küüsi. Ta on pidanud pikalt võitlust depressiooni, ärevuse ja enesetapumõtetega.

2008. aastal tunnistas lauljatar armusuhet naismuusik JD Sampsoniga. “Olen alati semminud poiste ja tüdrukute ning kõigi vahepealsetega,” kommenteeris ta hiljem. Suhe purunes 2011. aastal. Kolm aastat hiljem abiellus Sia dokfilmide režissöör Erik Anders Langiga, kuid abielu jooksis kahe aastaga karile.