Jude Law ja Phillipa CoanFoto: SplashNews.com/VIDA PRESS
Inimesed
20. mai 2020, 09:43

Jude Law saab kuuenda lapse

Jude Law tabati pühapäeval koos oma abikaasa Phillipa Coaniga osturetkelt - ja filmitähe naine on ilmselgelt õnnistatud seisundis, paljastab Daily Mail.

Briti kõmuleht avaldas kuulsast paarist värsked paparatsopildid. 32aastase Phillipa sportlik rõivastus toonitas tema kõhukumerust. 47aastane Jude kandis džentelmenlikult toidukotte. 

Law ja kaunis äripsühholoogia spetsialist abiellusid mullu 1. mail. Esmakordselt oli neid koos nähtud 2015. aastal Hay kirjandusfestivalidel. Law'l on seljataga abielu näitleja ja pesudisaineri Sadie Frostiga. Neil on kolm last. Lisaks on Jude'il vahepealsest vaba mehe eluperioodist kaks vallastütart: ühe tõi 2009. aastal ilmale Ameerika modell Samantha Burke, teise 2015. aastal Catherine Hardingi nimeline noor naine.

Kuu aega tagasi ütles Jude ühes intervjuus, et lapsi võiks tal olla rohkemgi. "Miks mitte? Mul on väga vedanud, et olen koos inimesega, keda pööraselt armastan." Law lisas: "Mul pole elu sees nii lõbus olnud. Meil on ääretult stabiilne ja eluterve, imeline pereelu ning selle juurde kuuluvad mu lapsed, kes on noored täiskasvanud, ning väiksemad lapsed on üksainus rõõm ja lust."