Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 22. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled ärevil ja kannatamatu, igapäevane rutiin tundub tüütu. Vajad vabadust ja vaheldust, eelkõige tulevad põnevad mõtted pähe äriasjadega seonduvalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul on vähegi enesekriitikat, näed minevikus asju, mida oleks võinud teisiti ja paremini teha. Aeg annab võimaluse uuteks algatusteks, seda eriti äriasjus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Noorkuu Kaksikute märgis annab hea võimaluse uute sammude planeerimiseks ja salasoovide soovimiseks. Pane järgnevaks kaheks nädalaks – Kuu kasvuperioodiks – plaan paika.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olud on muutlikud. Hea on see, et ootamatult võib tekkida suurepäraseid võimalusi, ent pole lihtne leida õiget viisi nende ärakasutamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned end reipana. Sul on palju energiat ja tegutsemistahet, kaaslaste kohatine passiivsus ja aeglus mõjub sulle häirivalt – sa ei malda pikalt planeerida, tahad tegutseda nüüd ja kohe.

Neitsi
23. august – 22. september

Mistahes raskustega kokku puutudes kipud kasutama lihtsat nippi – põgenemist unistuste maailma. Fantaasia annab sulle tiivad ja loominguline tegevus edeneb hästi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tutvused vastassooga tekivad ootamatult, võid kedagi väga võluvat kohata absoluutselt ebaromantilises paigas mingite tüütute või suisa ebameeldivate asjaajamiste käigus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Et edu saavutada, tuleb tööd teha. See ei tähenda pöörast rahmimist ja poole ööni arvuti taga istumist, vaid rahulikku planeerimist ja mõõdukas tempos tegutsemist.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äriasjus oled kiire ja leidlik. Märkad võimalusi, mis sulle avanevad, ja oskad need kiirelt ja nutikalt ära kasutada. Keerukam on aga suhtlus teiste inimestega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tundub, et rahulikum periood hakkab sinu jaoks selja taha jääma ja tööl kisub taas kiireks. Hästi tähtis on hea läbisaamine nendega, kellega sul koostööd teha tuleb.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tuleb olla ettevaatlik ja iga sammu hoolega kaaluda. Eriti tähelepanelik ole tehes otsuseid, mis puudutavad rahalisi väljaminekuid. Nõuandjatesse suhtu ettevaatusega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu unistused on ilusad ja värvikirevad, paraku aga pole kõik neist teostatavad. Sinu elav fantaasia annab suurepärased eeldused loominguliseks tegevuseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Kuu loomisega algav aastaring on su elus eriline, tuues kaasa uusi algusi ning pakkudes võimalusi. Sinu ülesanne on neist julgelt kinni haarata. Arenguvõimalused on head, aga pead vältima liigset emotsionaalsust. Äriasjus annab viia sellised ideed, mis mõne aja eest liigselt uljad võisid tunduda.