Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 21. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tee asju tähtsuse järjekorras ning pigem rahulikumas tempos. Kui sulle liigset pingutamist või kiirustamist peale surutakse, siis kaitse ennast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pole mõtet proovida suuri muudatusi teha, nendeks valmistuda saad aga küll. Esmatähtis on igapäevased kohustused korralikult täita, plaanidega õigeks ajaks valmis saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Seda, mida sa südamepõhjas ihkad, on võib-olla võimatu saada, vähemalt praegusel hetkel. Ehkki suudad endast väliselt rahumeelse mulje jätta, pulbitsevad tunded sinu sees.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead endale aru andma valedest valikutest, mida oled teinud. Ole aus ja tunnista endale, et sinagi teed vigu. Pole mõtet pingutades edasi rühkida teel, mis nagunii kuhugi ei vii.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõtted on selle inimese juures, kellega koos aasta tagasi meeldivalt aega veetsid. Tahaksid salamisi teada saada, kas ka tema sinu järele mõnikord igatsust tunneb.

Neitsi
23. august – 22. september

Üksi olla ja puhata sa täna küll ei saa, sest on palju inimesi, kes sind näha ja sinuga suhelda tahavad. Ning kes solvuvad juhul, kui sa nende küllakutsetest välja teha ei taha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Leiad, et traditsioonidest tasub lugu pidada, sest nendes on alati midagi kindlat ja positiivset, mis tugevdab seljatagust ja annab jõudu edasi minna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tugevaks töömurdmiseks päev hästi ei sobi – motivatsiooni pole piisavalt ning rasked tööülesanded tunduvad vastumeelsed. Võta rohkem aega puhkamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ürita olla hästi täpne, pane olulised kohtumised kirja ning kui pead kuhugi kellaajaliselt jõudma, varu minekuks tavapärasest rohkem aega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oled kuhugi teel, tuleb varuda aega ja kannatust. Võib tekkida ootamatuid viivitusi, ümbersõitude tõttu võib teekond venida pikemaks, kui planeerinud oled.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu tegemised sujuvad täitsa ladusalt. Ka rutiinsed tööd õnnestuvad päris kenasti, kuid saad neid teha vahvate kolleegide heas seltskonnas, kus ka parajalt nalja saab.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaiksem päev, mil eelistad lärmakast seltskonnaelust tagasi tõmbuda ja omaette oluliste asjade üle mõelda. Vajad, et lähedased sulle toeks oleks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval isiklikul aastal keskendud eeskätt iseenda vajadustele. Sead endale kõrgeid eesmärke ja püüdled visalt nende poole. Töises vallas on aeg pingeline. Ehk korraldatakse töökohas ümberkorraldusi, info üleküllus võib tekitada vääriti mõistmist. Oma tervist tuleb hoolega hoida.