Foto: Pexels.com
Inimesed
19. mai 2020, 17:11

Selgus 16aastase teletähe ootamatu surma põhjus

USA telesarjast "Flash" tuntud 16aastane Logan Williams suri aprilli algul ootamatult. Nüüd teatas tema ema, mis noore näitleja nii ülekohtuselt vara hauda viis. 

Kanadalanna Marylyse Williams rääkis New York Postile, et esialgse toksikoloogiaekspertiisi andmeil tappis tema poja fentanüüli üledoos. Ema sõnul oli Logan olnud meelemürkide küüsis kolm aastat. Kui poeg oli 13, tabas Marylyse ta kanepit suitsetamast. Aegamööda läksid uimastid kangemaks. Seda, millal Logan "valget hiinlast" pruukima hakkas, ei oska ema öelda. 

Ema sõnul ei suutnud Logan oma narkoprobleemi omaks võtta, sest tal oli tohutult häbi. Ka pere varjas teismelise näitleja uimastisõltuvust, et tema karjääri mitte kahjustada. Eelmisel aastal veetis poiss kuu aega võõrutusasutuses. Seejärel elas ta rühmakodus. "Tegin kõik, mis inimlikult võimalik - kõik, mis üks ema suutis teha. Mul oleks jäänud vaid üle Logan käeraudadega minu külge aheldada, et ta paha peale ei läheks ..."

Marylyse tahab Logani surma põhjuse avaldada, lootuses, et see võiks mõne noore inimese õigele teele suunata. "Logani surm ei jää mõttetuks. Ta aitab veel paljusid inimesi," usub leinav ema.