Getter ja Katre JaaniFoto: ARNO SAAR
Inimesed
19. mai 2020, 15:13

Katre Jaani: olin vastu, et Getter superstaarisaates osaleks (1)

Koreograaf Katre Jaani räägib, et tütar Getter oli nooremana pigem duši all laulja ega julgenud enne saates "Eesti otsib superstaari" osalemist laval suudki lahti teha.

Getter otsustas superstaarisaatesse minna 15aastaselt. Tema ema oli küll plaanist teadlik, kuid lootis viimase hetkeni, et tütar muudab meelt, sest arvas, et Getter on veel liiga noor ega julge ka seal suud lahti teha. "Mina olin selle vastu. Ütlesin, et ta on liiga noor, sest teadsin, kuhu maailma ta läheb. Ma ütlesin, et tead, Mihkel Raud sööb su nüüd küll ära," meenutab Katre Vikerraadio saates "Käbi ei kuku...".

"Ma küll teadsin, et ta läheb, aga lootsin, et saan ta nii kaugele, et ta ikka ei lähe. Saates osalemine oli Getterile tohutult suur hüpe," ütleb ema.

Getter tunnistab, et saates osalemine oli tema jaoks ka väga raske. "Ma ei olnud mõelnud sellele, et kõik teavad mind ja inimesed võivad kõigest rääkida ning kirjutada. Saatesse minnes usaldasin inimesi võib-olla liiga palju, kuna ma ei olnud kokku puutunud sellega, et keegi võiks minu sõnu kuritarvitada või neid väga negatiivselt serveerida."