Kaido HaavandiFoto: ERLEND STAUB
Saund
19. mai 2020, 11:42

Hard Rock Laagri korraldaja: kindel on, et saame sel aastal ürituse teha ainult Eesti bändidega

Kuigi paljud suvefestivalid on tänavu koroona tõttu ära jäänud või järgmisesse aastasse lükatud, plaanib raskemuusikafestival Hard Rock laager siiski 3.-5. juulil toimuda. Loomulikult lubatud tingimustes. 

"On tulnud üldised juhised. Kindel on, et saame sel aastal teha ürituse ainult Eesti bändidega, mis on võib-olla minu jaoks kõige suurem emotsionaalne löök. Lisaks peame me piirama ka külaliste-osavõtjate arvu tuhande peale,” räägib ürituse peakorraldaja Kaido Haavandi Rock FM-ile antud intervjuus. 

Tänavune aasta pole esimene kord, kui Hard Rock Laager on rasketest oludest vaatamata hakkama saanud. "See hakkab mulle kangesti meenutama ühte üritust, mida viisime läbi sama nime all aastal 2009, kus oli majanduslik seis selline, et inimesi tuligi umbes 1000. Bände oli küll ka väljamaalt, aga need polnud sellised nimed, kellega saaks raadiokuulajaid hommikul üritusele meelitada."

Refereeritud artikli täistekst Sky.ee-s. 

Praeguse seisuga astuvad festivalil üles ansamblid Tharaphita, Herald, Kannabinõid, Wolfredt, Emphasis, Thou Shell of Death, Hunta ja Pööloy Gläänz. Korraldajad lubavad, et nimekiri saab peagi lisa ning kokku astub kahel laval kahe päeva jooksul üles 22 kodumaist bändi.