Foto: @mr_alwaysgrindn/Instagram
Inimesed
19. mai 2020, 10:59

„Videviku“ näitleja ja tema sõbratar leiti surnuna (1)

Esimeses "Videviku" filmis Tyler Crowleyt mänginud Gregory Tyree Boyce (30) ja tema sõbratar Natalie Adepoju (27) leiti Las Vegases surnuna. Kummastki jääb maha laps.

Clarki maakonna võimude teatel leiti surnukehad 13. mail, vahendab People. Surmajuhtumeid uuritakse. E! Newsi teatel tekkis Gregi ja Natalie heaolu suhtes kahtlus, kui Boyce'i sugulane märkas, et mehe auto on endiselt õuel, ehkki Boyce pidanuks olema juba Los Angeleses. "Nõbu läks kontrollima, kas kõik on korras, ning leidis nad," paljastasid E! Newsi infoallikad.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Mother's Day again to my right hand/ my roll dog/ my Queen! Love you 💙💙

A post shared by Ggr8T (@mr_alwaysgrindn) on

Boyce'ist jääb maha kümneaastane tütar Alaya, Adepojust väike poeg Egypt. Boyce'i ema Lisa sõnul olid tema poeg ja ta sõbratar enne surma tegelenud ühise kokandusprojektiga West Wings. Greg olnud suurepärane kokk. Viimati nägi Lisa poega 11. mail. "Tulin sinu juurde emadepäevast üle jäänud toitu sööma, vaatasime Dave Chappelle'i sõud ja sa saatsid mu auto juurde, andsid põsele musi ja ütlesid, et sa armastad mind ja et ma helistaksin, kui koju jõuan. Ja oligi kõik. Ei ühtki kallistust ega suudlust enam, ei eales enam neid sõnu "Ma armastan sind". Olen murtud."

My baby boy, Greg Boyce was the best chef....oh man. He was in the process of starting a wing business, West Wings. He...

Posted by Lisa Wayne on Pühapäev, 17. mai 2020
 
 
 
View this post on Instagram

Moms told me to tell y'all don't worry about her hair, she's doing her!

A post shared by Ggr8T (@mr_alwaysgrindn) on

Natalie omaksed paluvad ühisrahastusplatvormil GoFundMe abi tema matusekulude katmiseks. "Praegu ei soovi me surma põhjust avaldada."