Megan Fox ja Brian Austin GreenFoto: AP/Scanpix
Inimesed
19. mai 2020, 08:59

Brian Austin Green tunnistas, et tema ja Megan Foxi abielu on läbi

Omaaegne noortesarja "Beverly Hills, 90210" täht Brian Austin Green tunnistas oma eilses podcast'is, et tema ja Megan Fox on ligi kümneaastase abielu järel lahku läinud. Abielupaaril on kolm poega.

Kuuldused kuulsa paari abielu karilejooksust olid vallandunud koroonapandeemia ajal - jäi mulje, et Brian (46) ja Megan (34) elavad eraldi ning lapsed käivad kahe kodu vahet. Eelmisel reedel tabati Fox räppar Machine Gun Kelly (30) seltsis autoga sõitmas ja toitu ostmas. 

Green kommenteeris oma podcast'is värskeid paparatsofotosid ning rääkis, et tema ja Megan hakkasid kaugenema mullu, kui naine lahkus USAst, et koos Machine Gun Kellyga ühist filmi teha. Kui Megan koju naasis, olevat nende suhted jäänud endistviisi kaugeks. Green ütles, et andis naisele paar nädalat aega kosumiseks ja tavaellu naasmiseks. Ent avameelses arutelus leidsid kaasad, et targem on lahku minna. 

"Megan ütles: "Sain välismaal üksi töötades aru, et tunnen end rohkem iseendana ja meeldin endale rohkem,"" meenutas Green. "Olin šokis ja pahane, aga ma ei saa Megani peale pahane olla, sest ta ei saa end sundida. See polnud tema teadlik valik, ta lihtsalt tunneb nii. Rääkisime veel veidi ja ütlesime: lähme natukeseks lahku ... ja läksimegi."

Uus silmarõõm on esialgu vaid sõber

Green annab mõista, et nüüd ongi abielu läbi. "Meil oli vapustav suhe ja ma jään Meganit alati armastama ja tean, et ta armastab ka mind." 

Abielupaaril on pojad Journey River, 3, Bodhi Ransom, 6, ja Noah Shannon, 7. Greenil on varasemast kooselust teismeline poeg. 

Green võttis jutuks ka Machine Gun Kelly. "Ma pole temaga kohtunud, aga me rääkisime Meganiga temast ja praegu on nad sõbrad. Ja Megani jutu järgi on ta väga tore ja siiras tüüp. Usaldan tema arvamust. Meganil on inimeste loomuse peale hea silm."

Green ei taha, et teda peetaks ohvriks ning Meganit ja räpparit mingiteks jõletisteks. Ta toonitab: tema abielu jooksis juba mõnda aega tagasi karile. "Praegune olukord pole meie jaoks midagi uut."