Bruce Dickinson ja Paddy Bowden 2013. aastal. Foto: Caroline Eluyemi/VIDA PRESS
Inimesed
19. mai 2020, 08:49

Iron Maideni laulja eksnaine leiti oma kodust surnuna

Iron Maideni laulja Bruce Dickinsoni eksabikaasa Paddy Bowden suri traagilise õnnetuse tagajärjel. 50. eluaastates naise elutu keha leiti esmaspäeva hommikul tema kodust.

Rokkar ütles Briti lehe The Independent vahendatud avalduses, et Paddy surm paistab olevat traagiline õnnetus. "Olen koos meie laste Austini, Griffini ja Kiaga murtud."

Londoni kiirabiteenistus kinnitas, et oli saanud esmaspäeval kell 9.42 väljakutse  Barrogate Roadile, kus keegi tundvat end halvasti. "Saatsime sündmuspaigale kaks kiirabibrigaadi - esimene saabus kahe minutiga. Paraku oli patsient juba surnud." Daily Maili teatel oli tegu Dickinsi ja Bowdeni omaaegse ühise koduga.  Dickinson ja tema teine abikaasa Bowden olid lahku läinud mullu pärast pikka kooselu: nad olid abiellunud 1990. 

61aastane Dickinson lisas, et austusest Paddy vastu ei kavatse ei tema ega teised omaksed "sel meie perele tohutult raskel ja valusal ajal" rohkem kommentaare anda. 

Neli aastat enne abielu purunemist oli Bruce'il diagnoositud kolmanda staadiumi kurguvähk - tema keelelt oli leitud kaks kasvajat.