Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 20. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tempo kiireneb. Sind valdab sisemine rahutus, võtad korraga ette mitmeid tegevusi. Tahad tegutseda, kuid samas oled kannatamatu ja seetõttu ka pealiskaudne.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Su teele satub meeldivaid vastassoo esindajaid, kes su südame kiiremini põksuma panevad. Suhete loomisel on olulisem seksuaalne veetlus, sisemine ilu polegi nii tähtis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päike jõuab täna Kaksikute märki. Tähelepanu koondub eeskätt su enda soovidele ja vajadustele. Saad aru, mis on sulle tõeliselt oluline, millised on peamised eesmärgid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Inimeste hulgas olemine ning võõrastega suhtlemine võib kujuneda väsitavaks. Pead saama aega üksi olemiseks, tunnete analüüsimiseks. Lapsepõlvemõjud võivad tunda anda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tähtis on, et sind ümbritseksid inimesed, kellel on sinuga sarnased huvid ja vaated elule, kes sinust aru saavad. Tiheneb läbikäimine sõpradega ja töökaaslastega.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi sõprade ringist võib teha huvitava tööpakkumise. Mõtle, enne kui otsustad, mida enda kanda võtta, millest ära öelda. Hinda oma võimeid realistlikult.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Uute asjade alustamine on takistatud. Küll aga õnnestub kenasti tasapisi edasi arendada varem alustatut. Minevikus tehtud möödalaskmised võivad kuidagi tunda anda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ilmselt tiirlevad su peas tõsised teemad. Vajad aega üksi olemiseks, et asjad enda jaoks paremini selgeks mõelda. Eksitajate tühi loba käib sulle närvidele.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev, kui tegeled loomingulise tööga. Vaim on ergas, sul tekkivad uued ideed, mida suudad ka suurepäraselt teostada. Nüüd on ehk võimalik loominguga raha teenida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Alguse võib saada uus armusuhe, mis kujuneb intensiivseks ja samas ka pikaajaliseks. Selle inimesega koos olles arened, tunned, et muutud paremaks inimeseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energia tasub suunata oma lastega tegelemisse ning lähedastega suhtlemisse, ka kodu uuendamisele. Oled nõus kauni kodu ja pere heaolu nimel lahkelt raha välja käima.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea päev õppimiseks, vaimsete võimete proovile panekuks, aga ka reisimiseks. Praegu saadud informatsioon jääb sulle hästi meelde ning osutub tulevikus kasulikuks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn või Kaksikud! Uuel eluaastal tuleb su ellu palju uusi inimesi – sul on vaja olla piisavalt tark, et parimatega neist tõeliselt sõbraks saada. Tööalased väljavaated on suurepärased juhul, kui teed loomingulist tööd. Väga võimalik, et senisest hobist saab välja arendada sissetulekuallika.