Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 19. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lihtsaid ja vähe aega võtvaid, toredate inimestega suhtlemises seisnevaid tööülesandeid täidad meeleldi. Seda, mis võtab aega ja nõuab pingutust, ei taha sa ette võtta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sa tööalaselt võimalusi näed, oled võimeline pingutama. Seejuures kipud sootuks unustama, millal tööaeg lõpeb ning tuleks pilk hoopis kodule ja perele pöörata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aeg-ajalt võib tabada hirm, et sa ei saa mingite ülesannetega hakkama. Saad kõigist kahtlustest üle, kui su kõrval on usaldusväärne inimene, kes toeks oskab olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kõik ei ole tegelikult üldse mitte nii, nagu esmapilgul paistab. Hoidu liigsest enesekindlusest, ära jää lootma hea õnne peale, ära ole kindel, et vaist sind alt ei vea.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elu on huvitav – aeg viib sind kokku põnevate inimestega, kes tutvustavad sind teemadega, millest sul varem aimugi polnud, ent mis meeliköitvad tunduvad.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhete teema on esiplaanil. Kindlasti on eelisseisus need Neitsid, kes on enesele selle ainsa ja õige juba leidnud. Lihtne on ühiseid teemasid ja köitvaid tegevusi leida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on kõrged ootused. Keegi on vihjanud, et tahaks selle aja sinuga veeta, aga kus ta siis nüüd ometi on? Ära lase oma plaanidel teiste inimeste tujudest sõltuda!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

See, kas tunned end rahulolevana või mitte, sõltub sellest, millised on su lootused ja ootused. Kui need on kõrged, siis on selge, et ka rahulolutunne ei saa kergesti tekkida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kaasinimesed on sinu silmis ilusad ja head. Samas peab ütlema, et oled nende poolt päris kergesti mõjutatav.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tuleb hoolega sõnu valida. Sa tead palju, ent kaugeltki kõike seda ei ole vaja teistega jagada. Kaugeltki kõik inimesed ei ole usaldusväärsed, seega – vaiki, kui võid!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vajad kellegi toetust, kes sinust kaugel elab. Sul on siiski võimalik temaga suhelda, kuigi mitte näost näkku. Sind ära kuulata ja tuge pakkuda tahab ja saab ta aga igal juhul.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehkki muidu kahe jalaga maa peal seisad, siis kedagi armastades kipud reaalsustaju kaotama. Oled romantiline armastaja, kellele meeldib oma kireobjekti idealiseerida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastaringil mängivad rolli mineviku mõjud. Neist on kasu, kui toetud kogemustele, ent suudad hoiduda kunagiste hirmude ebakindlust tekitavast mõjust. Jõudu ja julgust on sul palju. Tekib momente, mil tuleb palju pingutada, järjekindlust viib sind takistustest üle.