Foto: NASA /SWNS.COM/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 18. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on suured plaanid, ent edasiminekut takistab mõningane kindlusetus. Oled küll tugev, aga tunned, et vastutust pole kellegagi jagada ning kogu koorem on sinu õlgadel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Esmapilgul tundub, et maailm on valla – võimalusi, millest kinni haarata, on küllaga. Kui aga valiku teed, eesmärgi sead ja selle poole pürgima hakkad, ei tulegi kõik nii lihtsalt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Paratamatult on tunne, et kõik kordub – praegused olukorrad toovad sulle taas pähe samad mõtted, mis valdasid sind esimestel soojadel kevadpäevadel.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Praegu on sul lihtne teistega kontakti saada. Oled avatud ning valmis naeratama ka võõrastele. Tunned teiste inimeste tegemiste ja olemuse vastu huvi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle ei anta eriti võimalust hinge tõmmata – kohustusi on kuhjaga. Vaevalt jõuad mõne edusammu üle rõõmu tunda, kui juba selgub, et on tekkinud uusi töid.

Neitsi
23. august – 22. september

Päev on soodne õpingute jätkamiseks või selleks, et paika panna, mida tahaksid õppida, ja planeerida, millal, kus ja kuidas seda teha saaksid. Kogu infot ja mõtle põhjalikult.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pole võimalik asju ühekaupa teha, paratamatult on korraga mitu tööd pooleli. Sellise olukorraga kaasneb vajadus kiirustada ning suureneb oht vigu teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jõudu ja tegutsemistahet on palju. Ent sa ei malda oma tegevust läbi mõelda. Planeerimine tundub igava ajaraiskamisena, ent kui sa seda ei tee, suureneb läbikukkumise risk.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled mõistuspärane ja ettevaatlik. Mõtled enne tegutsema hakkamist oma käigud läbi. Niisugune suhtumine loob soodsa pinnase rahaliste tehingute ettevalmistamiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi eeskuju või õpetaja võib sulle tugevat mõju avaldada ning sind uuele teele suunata. Liikluskeerises tuleb eriti ettevaatlik olla – ohtlikud manöövrid on lubamatud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled aktiivses tegevuses. Pead arvestama paljude asjaoludega ja tegema tähtsaid valikuid. Kuula seejuures nii mõistuse kui ka südame häält.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled küllaltki suure pinge all. Kohustusi on palju, ent esmatähtis on see, et vastutus on suur – praegu tehtust sõltub paljuski see, milliseks kujuneb elu pikemas perspektiivis.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil on sul palju energiat. Suudad seda kasutada eesmärkide poole liikudes mõistuspäraselt ja süsteemselt. Sul jagub tahtejõudu ning samas ka püsivust. Suhetes oled tundlik ja abivalmis, armastuses vajad aga romantikat. Ilmselt saad tuttavaks mõne vaimu- või kunstiinimesega.