Uku SuvisteFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
17. mai 2020, 12:06

Eesti üks kuumimaid poissmehi Uku Suviste tunnistab: olen nüüd perekonna loomiseks valmis!

Eestit tänavu Eurovisionil esindama pidanud Uku Suviste rääkis ETV erisaates “Lavale loodud. Uku Suviste”, et ta saab ühe käe näppudel kokku lugeda inimesed, keda ta oma elus usaldab. Enim usaldab ta muidugi oma perekonda. 37aastasel Suvistel aga oma peret veel ei ole, kuid mehe sõnul on ta selle loomiseks nüüd valmis!

“Ma arvasin, et olen seal juba viis aastat tagasi. Aga siis ma avastasin, et tõenäoliselt ei ole veel, olgu, siis ei ole veel” nentis Suviste, et uskus juba 30ndate alguses, et hakkab laste peale mõtlema.

Suviste ütles, et tal on juba varsti plaan pere luua. “Kui sa juba enda sees tead ja mõtled, et ma veel ei ei soovi seda, ei ole vahet, kes su ellu tuleb, kui sa tõesti oled kindel, et sa ei soovi seda, siis seda ilmselt ei juhtu. Nüüd on see vahe, et ma laseks sel hea meelega juhtuda!” ütles ta. 

Suviste ekspruutite hulka kuuluvad nii blogija Merilin Taimre, ehk Paljas Porgand, staarpagar Sandra Daškova, muuhulgas sahistati märtsis, et tal on Venemaal pruut. 

Uku isa on tuntud teleprodutsent Raivo Suviste ja tal on kolm õde. Neil on väga musikaalne perekond, ka Uku õed on laulmisega tegelenud ning tema ema Heli Suviste-Polikarpus on lõpetanud klassikalise laulu eriala, kuid lauljast temast ei saanud. Uku onu on Väino Puura, kes on ooperilaulja ning tema onupoeg on andekas klahvpillimängija Rene Puura.