Vahur ja Liina KersnaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
16. mai 2020, 13:02

Enne pulmi vähe elulootust saanud Vahur Kersna tähistab abikaasa Liinaga kümnendat abieluaastat

Ajakirjanik Vahur Kersna jagab sotsiaalmeedias rõõmustavat uudist: tal täitus abikaasa Liinaga kümme aastat abielu.

"Täpselt sel laupäeval kümme aastat tagasi, kui abiellu astumise paberitele oli alla kirjutatud, kõndisid Vahur, Liina ja väike Kelvin Võru linnavalitsuse roosast majast ümber nurga Katariina kohvikusse sündmust omakeskis tähistama. Ülejärgmisel hommikul läks Vahur Maarjamõisasse tüvirakkude siirdamisele. Tookord öeldi talle, et tõenäosus sellest protseduurist eluga väljuda on 50:50. Tegelikult prognoos muidugi nii optimistlik ei olnud," tõdeb mees.

Perekond käis kümme aastat hiljem taas Katariina kohvikus sündmust tähistamas, nagu igal aastal sel päeval. "Ja nagu igal aastal, oli Katariina Ülle ka seekord meisterdanud valmis erilise tordi (tänavu mustasõstra - tumeda šokolaadi), millest tükke Vahur ja Liina oma sõpradele jagasid," rõõmustab Kersna. 

Kersnad kirjutavad, et on tänulikud selle tähendusrikka hommiku ees, mida jagasid nendega head sõbrad. "Ning täiesti juhuslikult, kuigi me teame – juhust pole olemas, see on vaid viis, mismoodi jumalad inimestega suhtlevad, astus kohvikusse Olga, Võrust pärit meditsiiniõde, kes oli rasketel aegadel toeks nii Vahurile kui – mäletame seda nii raamatust kui telesaatest – Urmas Otile."

"Aitäh kõigile, kelle heade soovide ja mõtete energiale toetudes lend kestab!” tänab Vahur.

Vahur Kersna ja Liina, toona veel Lepiku, armulugu sai avalikuks 2002. aastal, kui paarike näitas end koos seriaali “Õnne 13” osalistega reisil Itaaliasse. Hiljem esitles Liina end ka Kersna eksootiliste rännusaadete operaatorina. Paari vanusevahe on 18 aastat, nende esimene laps sündis 2006. aasta 10. augustil.