Uudo Sepp - tõenäoliselt Eesti muhedaim kinnisvaramaakler.Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
16. mai 2020, 08:35

UUS VÄLJAKUTSE | Uudo Sepp hakkas kinnisvaramaakleriks: sain lõpuks pikaajalise unistuse täide viia

"Uudo eeliseks on suhtlemine rahvaga. Ta suudab kuulata ja mõista inimeste perspektiive ja tänu sellele suudab suunata neid unistuste poole," iseloomustab Uudo Seppa uus tööandja.

Aasta 2020 on üllatanud mitmete ajalooliste sündmustega ja näidanud, et ellu jäävad eelkõige need, kes oskavad muutuvate oludega kohaneda. Nõnda muutus superstaarisaate võitja Uudo Sepa elu – kontsertidevaesel ajal teenib mees nüüd leivalisa kinnisvaramaaklerina. 

"Idee on juba väga pikka aega südames olnud ja lõpuks sain oma pikaajalise unistuse täide viia. Kinnisvara on mind huvitanud koolist saati. Mind on alati huvitanud arhitektuur ja erinevad disainilahendused. Olen väga õnnelik, et sain alustada oma karjääri just Skanton Kinnisvarast. Nad on mind palju koolitanud ja saan lõpuks õelda, et olen valmis sellise alaga tegelema," sõnab Uudo Õhtulehele.

Sepp lubab, et muusika siis tagaplaanile ei jää ja suve alguses üllitab ta uue singli "Pray". "Kohe tulevad müüki ka minu fännisärgid, mis on minu kodulehel. Kui keegi tahab aga välja üürida kodu ja otsib üürnikku või kodu müüa, siis  võib minuga vabalt ühendust võtta ja kindlasti leiame kõigele lahenduse! Kontaktinfo on leitav Skanton Kinnisvara kodulehelt."

Ellu jäävad need, kes oskavad kohaneda. Foto: Kuvatõmmis/skanton.ee

"Uudo tunneb, et kinnisvaramaakleri töö sobib talle imeliselt, kuna sellel alal saab ta ise aega planeerida ja tänu sellele leiab aega ka muusikaga tegelemiseks," tutvustatakse uut töötajat kinnisvarafirma kodulehel.