Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. mai 2020, 13:00

Schwarzeneggeri tütrega beebit ootaval Chris Prattil on veidrad isud

Mullu pulmi pidanud Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt saavad tänavu lapsevanemateks, kuid Katherine pole ainus, kes beebiootuse ajal veidraid toite  igatseb.

40aastane Hollywoodi täht Pratt naljatas hiljutises intervjuus, et karantiiniaegne beebiootus on karm. "Marineeritud kurgid ja jäätis ... Ma poleks kunagi arvanud, et need mulle maitsema hakkavad."

Ka ihuhädad on koroonakarantiini ajal tabanud hoopis Pratti, mitte tema kaasat, kelle kõhuke on paparatsofotodel juba silmatorkav. "Kurtsin ükspäev, et alaselg ja puus valutavad veidi ja et olen karantiinis natuke kaalus juurde võtnud ... ja Katherine vaatas mind nii armsa näoga."

Arnold Schwarzeneggeri ja tema eksabikaasa Maria Shriveri neljast lapsest vanim on sotsiaalmeediatäht ja kirjanik, kuid selgub, et 30aastasel Katherine'il on veel andeid. "Nägin mõned päevad tagasi välja nagu mingi hernetont, aga Katherine võttis juukselõikusmasina ja käärid välja ja tegi puhta töö," kiidab Pratt, kelle sõnul on teisedki hakanud Katherine'ilt juukselõikust anuma. Chris on pidanud neid korrale kutsuma: "Te vist ei saa aru, mis karantiini mõte on - ta ei tule teie koju teie juukseid lõikama!"