Caterina ja tema mees Rob 2012. aastal. Foto: ADMEDIA/SIPA/Scanpix
Inimesed
16. mai 2020, 10:00

„Grey anatoomia“ täht läks pärast kolmanda lapse sündi mehest lahku

"Grey anatoomiast" tuntud USA näitlejanna Caterina Scorsone kinnitas kuuldusi oma abielu purunemisest. Alles detsembris oli tema ja muusik Rob Gilesi perre sündinud kolmas laps.

2009. aastal naitunud paaril on kolm tütart: Eliza (7), Pippaks kutsutav Paloma Michaela (3), kel on Downi sündroom, ja pooleaastane Lucinda. Emadepäeva veetis Scorsone juba üksiku naisena, kuid kinnitab, et karantiini ajal on armastus, mis tema kodu täitis, veelgi suurem. 

"Caterina ja Rob on lahku läinud," kinnitasid Scorsone ja Gilesi esindajad ajakirjale People. "Nad jäävad sõpradeks ning on pühendunud oma laste ühisele kasvatamisele armastuse vaimus."

Scorsone avaldas uudise ilmumise järel Instagram Storys värsid Morgan Harper Nicholsi luuletusest, mis peaksid tema praegusest meelelaadist aimu andma. "Klammerdu rõõmu külge. Vapra jultunud rõõmu külge, mis otsib kõikjalt Valgust. Isegi kui sa alles ootad."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

Caterina rääkis mullu kevadel, kuidas Downi sündroomiga Pippa sünd pööras tema arusaamise emadusest pea peale. Esiklast kasvatades tundis ta, et peab tütres arendama konkurentsihimu ja sitkust. Downi diagnoos tekitas näitlejannas ärevust: kuidas sellist last kasvatada, kui eesmärgiks ei saa olla hea haridus ja karjäär? 

Kuid ühel hetkel kõlas Scorsone peas hääleke, mispeale ta taipas: „Oi, ma pean teda hoopis kaitsma ja tekitama temas arusaama, et teda armastatakse.“  Lisaks oli ta sunnitud ümber hindama ka seda, kuidas ta oli Elizat kasvatanud. „Nägin, et armastasin oma esimest tütart Elizat tema omaduste pärast. Armastasin Elizat nii väga, sest ta oli nii nutikas ja nii ilus ja nii vaimukas ... aga need kõik olid ju ainult välised omadused.“