Foto: Reuter/Scanpix
Inimesed
15. mai 2020, 09:35

Endine titt-täht ei saanud kiirlahutust ja kardab lageda taeva alla jääda

Imikuna komöödiasarjas "Lastega kodus" näitlejakarjääri alustanud ja nüüdsel ajal moedisainerina tegutsev Mary-Kate Olsen on ahastuses: pankurist abikaasa Olivier Sarkozy ähvardab teda kodust välja visata.

Olsen andis New Yorgis sisse taotluse enda ja Olivier' abielu kiirkorras lahutamiseks, kuna vastasel juhul võib ta lageda taeva alla jääda. 33aastane staar kinnitab lahutuspabereis, et Sarkozy (50) - Prantsusmaa ekspresidendi Nicolas Sarkozy poolvend - on andnud talle korralduse vabastada 18. maiks nende ühine New Yorgi kodu. Mary-Kate on anunud ajapikendust, sest eriolukorra tõttu olevat uue kodu otsimine võimatu. Ent abikaasade suhted on nii nugadel, et Sarkozy ei kavatse oma otsusest taanduda.

Lahutuse algatamine võimaldaks Olsenil oma elukohta kaitsta ja ühisvara kaitsta. Nüüd kirjutab New York Post, et Olsenit tabas valus tagasilöök: Manhattani kohtunik keeldus tema palvet rahuldamast, öeldes, et asi pole nii pakiline. Eriolukorra ajal võetakse New Yorgis lahutusi menetlusse vaid hädaolukorra puhul.