Foto: NASA /SWNS.COM/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 17. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahad rihma lõdvaks lasta ja teha kõike seda, mis paari viimase nädala jooksul meeles mõlkunud. Saad pidutseda ja seigelda, kindlasti pea piiri alkoholi tarvitamisega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui teine inimene sinust aru ei saa, ära proovi talle järjekindlalt seletada, jäta ta rahule. Aja jooksul saab ta asjade üle järele mõelda ja mõistab lõpuks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tundub, et minevik jääb selja taha ja võid aina reipalt edasi astuda. See tunne on paraku petlik: kõik, mis lõpetamata jäänud, on endiselt alles kuskil tagaplaanil ja ootab aega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tundeline päev, mille võiksid veeta koos kallimaga. Hea oleks, kui saaksite omavahel segamatult vestelda, see võib suhet palju edasi viia ja leevendada varjatud pingeid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa ei viitsi eriti mõelda ja detailseid plaane paika panna, mis teeb su tegevuse mõnes mõttes küll raskemaks, samas põnevamaks ka. Jätkub energiat ka takistuste ületamiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Armsamaga koos olles tunned end lausa õnne tipul. Suudad välja mõelda lihtsaid, samas vastupandamatuid viise, kuidas päev teie mõlema jaoks unustamatuks muuta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ette tuleb arusaamatusi. Nii sinul kui kaaslastel on omamoodi, aga väga kindlad arusaamad. Kõige parem oleks kõik koos maha istuda ja asjad selgeks rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Asjad arenevad justkui iseenesest. Sul on palju küsimusi, õnneks on lihtne neile vastuseid saada. Satud kokku õigete inimestega, oluline info jõuab sinu kõrvu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Soodne aeg äriasjade ajamiseks, läbirääkimiste pidamiseks, kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks. Oled osav suhtleja – suudad aru saada partnerite soovidest ja motiividest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunne, et su ümber on usaldusväärsed sõbrad, annab enesekindlust ja julgust tulevikule vastu minna. Asjad, mida ette võtad, on ehk mõnevõrra riskantsed.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kerge on kaasinimestega suhelda. Oled avatud, oskad õigel hetkel meeldivalt naeratada, nii tekitavad kontaktid uute inimestega lihtsalt ja loomulikult.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahaksid viibida õues päikese käes, paraku sunnivad mingid kohustused sind päeva peamiselt nelja seina vahel veetma. See süvendab sisemist rahutust ja vabaduseiha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uut eluaastaringi saadab sodiaagi õnnistus – see algab Päikese ja Jupiteri trigooniga. Mida iganes sa ka ette ei võtaks, võimalused õnnestuda on suurepärased. Edu ei ole oodata muidugi juhul, kui sa lihtsalt ootama jääd, et kõik iseenesest õnnestub. Pinguta ja tulemused on kiirelt käes.