Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Meenutad olukorda, mis leidis aset mitu aastat tagasi. Sulle tundub, et oleksid võinud väga õnnelikuks saada, kui oleksid tookord teistmoodi käitunud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad viibida nende inimeste keskel, kes su otsustele takka kiidavad. Üritad aga vältida neid, kes su tegevust kritiseerivad. See on kergema vastupanu teed minek.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Olukord võib kiiresti muutuda ja on keeruline kohaneda. Oled sunnitud end pingutama ja tegema midagi niisugust, mis pole sulle loomuomane.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Teistel on sinuga keeruline suhelda. Kipud nende käitumist veidralt tõlgendama ja võid mõttetult vihastada. Kas sa ise ka aru saad, mis sind nii närviliseks muudab?

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled mitmeid kordi üritanud üht inimest oma lähiringkonnast välja suruda, aga sa ei suuda seda teha. Ta tuleb alati tagasi. Ära ole tema vastu meelestatud, ta pole pahatahtlik.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad ootamatult ühe vastassoost inimese tähelepanuavalduse osaliseks, võimalik, et sulle avaldatakse lausa armastust. Tundub uskumatu, oled temaga vaid kui tuttavaga suhelnud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Partner kipub sulle liiga palju ettekirjutusi tegema, sinu eest otsustama – isegi pisiasjade puhul - mis on ilus ja mis mitte. Tahaksid rohkem vabadust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tead, et oled õigel teel, aga emotsioonid on tugevad ja tekib oht, et viskad kõik sinnapaika ning pöördud tagasi vanade harjumuste juurde. Vajad sõpru, kellele saad oma nõrkust näidata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid kohtuda inimesega, kelle mõttemaailm erineb palju tavainimese omast. Kui sul on tahtmist teda kuulata ja kuuldut terve mõistusega analüüsida, saad targemaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Soodne päev olemasolevate suhete tugevdamiseks ja uute tutvuste edasi arendamiseks. Võid seista valiku ees, kas eelistada äraproovitud vana või minna põnevamale uuele teele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Juhuslikult pealt kuuldud vestlusest saad olulist infot, mis annab edasiseks tegutsemiseks suuna kätte. Tarvis on silmad-kõrvad lahti hoida, igasugu märke tähele panna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid süütus olukorras üsna impulsiivselt käituda, kõik südamelt välja öelda, mõtlemata tagajärgedele. Armukadedus on kerge tekkima.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil on energiatase kõrge. Tekib häid ja edasiviivad mõtteid, mille ellu rakendamine võib hea tahtmise korral suurepäraselt õnnestuda. Tahad ohjad enda kätte haarata, aktiivselt tegutseda ja teisi juhtida. Väldi emotsionaalset reageerimist ning ole kaaslaste suhtes viisakas.