Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 15. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rahmeldad hoogsalt, oled püüdlustest hoolimata ajahädas. Võimalik, et pead loobuma mingist väga meeldivast võimalusest ja keskenduma ainult kohustustele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna on sul võimalus saada rohkesti uusi teadmisi, mis osutuvad kasulikuks ka igapäevases elus. Päev sobib keeleõppeks ja välismaalastega suhtlemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhtu oma tegemistesse täie tõsidusega ja tee tööd pühendunult. Võimalik, et sinu poole pöördutakse abipalvega, tunned siirast rõõmu, kui aidata suudad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on palju emotsionaalset jõudu. Kui su suhetes on sasipuntraid, oleks praegu paras aeg neid lahti harutama asuda, sest suudad olla avameelne ja tahad, et asjad oleksid tõesti paremini.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Liiga tagasihoidlik ei tasu sul praegu olla. Oled tubli ja kohusetundlik töötaja, ent sellest on rohkem kasu siis, kui ka teised seda märkavad.

Neitsi
23. august – 22. september

On saabunud aeg, mil saab ometi kord hakata ellu viima plaane, millest on kaua räägitud, mille seadmise üle on palju vaieldud. Hakkad tegutsema koos meeldivate, heade inimestega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pead võtma vastu tähtsaid otsuseid, mis määravad paljugi nii su enda kui veel mõnegi teise inimese elus. Võta kindlasti arvesse ka teiste mõtteid ja soove, ära vastuta üksinda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg ennast arendada ja oma teadmisi proovile panna. Oled seiklusaldis ja uudishimulik, suhtled meelsasti erinevate inimestega ning üritad neilt huvitavat infot välja pinnida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on mitmesuguseid võimalusi, aga niisama möödaminnes sa neid ei märka. Silmad ja kõrvad tuleb lahti hoida ning igasuguseid salajasi suunavaid märke tähele panna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Pluuto trigooni toel oled valmis kasvõi mägesid paigast liigutama. Tahtejõud on tohutu, samas näed oma sihte väga selge pilguga.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hindad nii mõnedki minevikus toimunud sündmused enda jaoks ümber ja näed, et oled päris palju vigu teinud. Kahetsed mõtlematult öeldud sõnu, samas on keeruline neid tagasi võtta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi räägib sulle oma probleemidest, näed palju vaeva, et teda toetada. Samas paneb see olukord mõtlema, et sul on väga vedanud, kõik on väga hästi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Päikese ja Pluuto trigoon annab uude eluaastasse tohutu energialaengu. Lähed julgelt elule vastu, oled valmis end arendama ja tegema suuri muudatusi. Sul on suur loominguline potentsiaal. Tahtejõud on tugev, suudad end ka igas olukorras maksma panna.