Olsen ja Sarkozy 2017. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. mai 2020, 09:59

Mary-Kate Olseni ja president Sarkozy venna abielu jooksis karile

Endine lapsnäitleja Mary-Kate Olsen (33) on TMZ.comi andmeil andnud sisse avalduse enda ja Olivier Sarkozy (50) abielu kiirkorras lahutamiseks. Paarikese suhted on läinud väga teravaks: prantsuse pankur nõuab, et tema noor kaasa nende New Yorgi korterist välja koliks. 

Edukas moedisainer ja Ashley Olseni kaksikõde andis lahutuspaberid sisse väidetavalt juba 17. aprillil, kuid New Yorgi kohtud võtavad koroonapandeemia tõttu lahutusi menetlusse vaid erandjuhtumeil. Olsenil aga on tuli takus: TMZ.comi andmeil said tema advokaadid Sarkozy advokaatidelt e-kirja, milles nõuti, et Mary-Kate koliks abielupaari New Yorgi lukskorterist 18. maiks välja. 

Endine lapstäht anub, et Olivier - Prantsusmaa ekspresidendi Nicolas Sarkozy (65) poolvend - pikendaks tähtaega 30. maile, kuna New Yorgis kehtiva eriolukorra tõttu peab ta koju jääma. Ent Olivier pole väidetavalt vastanud. Veel kinnitab Mary-Kate kohtule, et mees on tema tema teadmata korteri üürilepingu üles öelnud. 

Paar hakkas kurameerima 2012. aastal ning kihlus 2014. aasta algul. Viis aastat tagasi peeti pulmad - noorpaari kodu tagaaias korraldati umbes 50 inimese ringis kokteilipidu, millele järgnes tubane dinee. Mary-Kate'i ja Olivier' vanusevahe äratas paljudes imestust, kuid Olsen ise on öelnud: "Igaühel on oma arvamus. Parem on keskenduda sellele, mis su nina all on, ja lihtsalt edasi sammuda."

Abielulahutuse sisseandmine on üks võimalus elupaigast kinni hoida, märgib People. Olsen palub lahutusavalduses ka nende abieluvaralepingu jõustumist.