Melissa ja Beckett 2011. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
14. mai 2020, 09:43

USA lauljanna leinab üledoosi surnud 21aastast poega

Nimeka Ameerika lauljanna Melissa Etheridge'i 21aastane poeg Beckett suri eile opioidi üledoosi. "Ta võitles oma sõltuvusega, aga jäi täna sellele viimaks alla," nendib muusik. "Mu süda on murtud."

"Ühinesin täna nende sadate tuhandete peredega, kes on opioidisõltuvuse tõttu  lähedastest ilma jäänud," ütles 58aastane lauljanna ajakirjale People tehtud avalduses. "Mu poeg Beckett, kes oli vaid 21aastane, võitles oma sõltuvusega, aga jäi täna sellele viimaks alla. Kõik, kes teda armastasid, pereliikmed ja sõbrad, jäävad teda taga igatsema."

Beckett oli Etheridge'i ja tema endise elukaaslase Julie Cypheri poeg. Naistel on ka 23aastane tütar Bailey Jean. Mõlemad lapsed sündisid spermadoonori abil, kelleks oli kuulus USA muusik David Crosby. Oma hilisema elukaaslase Tammyga on rokkaril veel kolm last.

Etheridge tänab kõiki heasoovijaid kaastundeavalduste eest. "Süüdistame end, mõeldes, mida me oleksime tema heaks saanud veel ära teha, aga lõpuks teame, et tema piinad on nüüd lõppenud." Melissa lubab varsti uuesti laulma hakata. "See on mind alati aidanud."

Kolme aasta taguses intervjuus rääkis Melissa, et tal on kombeks koos Bailey ja Beckettiga kanepit tõmmata. Rinnavähi seljatanuna kasutab muusik kanepit valude vastu. Tema meelest on hirm marihuaana ees täiesti alusetu.  „Algul oli see naljakas, aga siis mõistsid lapsed, et see on väga loomulik päeva lõpetamise moodus ... Ja see lähendab meid väga. Pigem tõmbaksin oma täiskasvanud lastega kõhvi kui jooksin nendega koos – oh issand, ei!”