Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. mai 2020, 22:29

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub tööle keskenduda, proovida oma ülesandeid võimalikult hästi täita. Kui tubli oled, on lootust, et su pühendumine ja saavutused ülemustelegi muljet avaldavad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled edukas ja populaarne tänu sellele, et oskad inimesi läbi näha ja seetõttu leida õige viisi nendega suhtlemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Infot on rohkem kui vaja, see on vastuoluline, kohati eksitav või lausa päris vale. Palju sõltub sellest, kas suudad teavet õigesti selekteerida, olulised ja õiged asjad üles leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kipud suure tuhinaga uusi ettevõtmisi alustama. Su mõtted on head ja plaanid toredad, ent kardetavasti pole sa siiski asju piisavalt läbi mõelnud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üks inimene tegi sulle kunagi haiget, väites, et ta ei armasta sind. Nüüd aga märkad tema käitumises märke, mis viitavad, et ta ei pruukinud tõtt rääkida.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu elu on rõõmus, lõbus ja vaatemänguline. Oskad märgata positiivset enda ümber, tänu optimistlikule suhtumisele õnnestub probleemid juba eos lahendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pole mingit mõtet üritada iseenda eest põgeneda ja teha plaane „uue elu“ alustamiseks. Julge oma saatusele vastu minna ja usalda oma tundeid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suurepärane aeg selleks, et midagi õppida, olulist infot hankida ja uusi kogemusi saada. Sul on nutikaid ideid ning palju energiat selleks, et need kohe ellu viia.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äri- ja rahaasjad peaks praegu ladusalt edenema. Võimalik, et oled millegagi juba pikka aega kurja vaeva näinud, olnud juba lootust kaotamas, ja nüüd see õnnestub!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tasuks rohkem kaaslaste juttu süveneda, sest tegelikult võib neil olla palju asjalikke mõtteid välja öelda. Usu, kõike ei ole võimalik ainult iseenese tarkusest ära teha ega lahendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on raske, kuna sa ei suuda eriti hästi olulist ebaolulisest eristada. Võtad kõike väga tõsiselt ning võid seetõttu muretseda asjade pärast, mis absoluutselt olulised ei ole.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hoia oma suhteid sõpradega. Kindlasti on neidki, keda küll väga hindad, kuid kellega pole jõudnud ammu suhelda – võta nüüd aega nende inimeste üles otsimiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Energiatase on kõrge, suudad end mõjuvõimsalt väljendada ning teistele muljet avaldada. Erilisi võimalusi pakub algav aastaring suhete tasandil. Aastaid kestnud sidemed tihenevad veelgi, aga kui sul vaid soovi on, suudad mõne kena vastassoolise endasse mängleva kergusega armuma panna.