Foto: Tallinn Music Week
Üritused
13. mai 2020, 13:18

Tallinn Music Week toimub! Kõik on kohandatud vastavalt valitsuse kehtestatud reeglitele

Tallinn Music Week (TMW), mis eriolukorra tõttu edasi lükati, annab teada, et festival siiski toimub ja on kohandatud vastavalt valitsuse kehtestatud reeglitele. 

TMW muusikaprogramm koosneb 27.–29. augustile jaotatud eraldi kontserdiõhtutest Tallinna klubides ja kontserdisaalides ning on kohandatav vastavalt otsuses sätestatud piiranguile, mille kohaselt võib väliüritusi pidada kuni 1000 inimesele ja siseruumides toimuvaid üritusi kuni 500 inimesele. Samuti on võimalik korraldada TMW konverentsi ja tasuta linnaprogrammi piiratud mahus üritusi. Kõigi programmiosade formaati kohandab festivali korraldustiim vastavalt leevendustega kaasnevatele eritingimustele, järgides ühtlasi kõiki antud perioodil kehtivaid reegleid, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist või sellesse nakatumist.

Peakorraldaja Helen Sildna sõnul on TMW kenasti kohandatav nõutud reeglitele, kuna festivali üritused toimuvad üle linna erinevates asukohtades. „Üks olulisemaid eesmärke me tiimi jaoks on mõelda läbi, kuidas tänavune TMW saab olla maksimaalselt kasulik Eesti artistidele ja muusikasündmusi teenindavale ökosüsteemile helirendifirmadest hotellideni. Juuli ja august annab võimaluse kogu kultuurivaldkonnale ja sündmuskorraldajatele näidata üles vastutustundlikku nutikust ning tõestada, et suudame väärtust ja uut kvaliteeti pakkuda ka keerulistes oludes.“