Nick Cordero 2014. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
13. mai 2020, 11:01

Koroona tõttu jalast ilma jäänud näitleja hakkab viimaks koomast virguma

Broadway muusikalide täht Nick Cordero (41), kellel koroonaviiruse tüsistuste tõttu amputeeriti jalg ja kes oli nädalaid hinge vaakunud, on oma naise sõnul hakanud tasahilju koomast virguma. "Nick on tõeline superkangelane!"

41aastase Cordero abikaasa Amanda Kloots on hoidnud pöidlahoidjaid oma mehe seisundiga kursis. Nickil endal polnud oma võitlusest elu ja surma peale aimugi - ta on nädalaid olnud meditsiinilises koomas. Arstid nägid ränka vaeva, et näitlejat päästa - ta vajas vahepeal elustamist ja elas üle kaks miniinsulti, kannatas sepsise, kopsuseene ja trombide all. Vahepeal tuli Cordero südame töö toetamiseks paigaldada ajutine südamestimulaator. 

Enam kui kuu aega intensiivravil viibinud Cordero ilmutab abikaasa sõnul õnneks paranemise märke. "Issi on ärkvel!" kuulutas Amanda hiljutises Instagrami videos nende 11kuusele pojale Elvis Eduardole.

 
 
 
View this post on Instagram

Positivity, hope, perseverance, strength and prayers! We aren’t giving up Nick Cordero! #wakeupnick

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on

Kloots toonitab, et tema mees on alles nii nõrk, et silmade avamine ja sulgemine võtab temalt kogu jõu. Ent Nick täidab arstide korraldusi, liigutades oma pilku. "Ta on äärmiselt nõrk, nii nõrk, et ei jaksa suudki sulgeda. Kuid ta täidab korraldusi, mis tähendab, et tema vaimne seis on paranemas - kuid ees seisab väga-väga pikk tee."