Ed SheeranFoto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Inimesed
13. mai 2020, 10:43

Ed Sheeran on Ühendkuningriigi rikkaim alla 30aastane muusik

Sunday Timesi teatel on briti laulja Ed Sheeran (29) Ühendkuningriigi rikkaim alla 30aastane muusik. Ajaleht hindab tema varandust 200 miljonile naelsterlingile ehk enam kui 226 miljonile eurole. 

Sheerani varandus oli aastaga kasvanud 40 miljoni naela võrra, vahendab Daily Mail. Laulja veedab praegu pärast pikka kontserdituuri väljateenitud puhkust abikaasa Cherry Seaborni (28) seltsis.

Sheeranile järgnevad edetabelis One Directioni endised lauljad: kolmandal kohal on Niall Horan, viiendal Louis Tomlinson ning Liam Payne ja Zayn Malik jagavad kuuendat ja seitsmendat kohta.

Neljandal kohal on ansambel Little Mix, kaheksandal Sam Smith. Üheksandat ja kümnendat kohta jagavad Stormzy ja Rita Ora.

Muusikute üldarvestuses jagavad esikohta Andrew Lloyd Webber ja Paul McCartney - mõlema varandust hinnatakse 800 miljonile naelale ehk umbes 906 miljonile eurole. Kolmandal kohal särab tänu üliedukale kosmeetikaärile Barbadoselt pärit lauljanna Rihanna (468 miljonit naela), kes edestab võimsalt Elton Johni (360 miljonit) ja Mick Jaggerit (285 miljonit).