Ott Kiivikas ja Gajane FilantšukFoto: Martin Ahven
Inimesed
13. mai 2020, 10:10

Ott Kiivikas tähistab elukaaslasega olulist aastapäeva: varasemalt trennis õpitud söödumäng sujub laitmatult

Kulturist Ott Kiivikasel ja elukaaslasel Gajanel on tähtis päev, koos on oldud juba neli aastat. Nagu õigele sportlasele kohane, andis Kiivikas teadaandele sportliku varjundi.

"Kallis Cassy! Tänan sind nelja imelise koosveedetud aasta eest!" rõõmustab Kiivikas Instagramis.

Kui proovida seda kirjeldada spordireportaaži vormis, kõlaks see umbes nii: "Käimas on neljas mänguminut ja peatreeneri poolt määratud algkooseis on ennast koheselt ka õigustanud! Pall liigub filigraanselt ja varasemalt trennis õpitud söödumäng sujub laitmatult. Mängijad nagu loeksid üksteise mõtteid ja vastastel pole vähimatki võimalust sinna sekkuda. Selge, et vara on veel ette ennustada, milliseks kujuneb mängu resultaat ja kas sama koosseisuga suudetakse jätkata ka mängu lõpuni, kuid igal juhul on näha võistkonna paremat komplekteeritust ja ühtekuuluvustunnet!" lisab kulturist.

"Siit, aga läheme väikesele reklaamipausile ja oleme hetkepärast tagasi," kirjutab Kiivikas ja soovib kaasale ilusat viiendat mänguminutit.

 
 
 
View this post on Instagram

Kallis Cassy!🥰 Tänan sind nelja imelise koosveedetud aasta eest!🤗🙏 Kui proovida seda kirjeldada spordireportaaži vormis, võiks see kõlada umbes nii: Käimas on neljas mänguminut ja peatreeneri poolt määratud algkooseis on ennast koheselt ka õigustanud! Pall liigub filigraanselt ja varasemalt trennis õpitud söödumäng sujub laitmatult. Mängijad nagu loeksid üksteise mõtteid ja vastastel pole vähimatki võimalust sinna sekkuda. 😃 Selge, et vara on veel ette ennustada, milliseks kujuneb mängu resultaat ja kas sama koosseisuga suudetakse jätkata ka mängu lõpuni, kuid igal juhul on näha võistkonna paremat komplekteeritust ja ühtekuuluvustunnet! Siit, aga läheme väikesele reklaamipausile ja oleme hetkepärast tagasi...😉 Ilusat viiendat mänguminutit soovides! 🥰💋❤ @gajanefilan #love

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on  

Ott ja Gajane kohtusid 2016. aastal. "Me tutvusime 13. kuupäeval ja reedel. Kui mõelda, mida kõike head on sel aastal 13. kuupäeval juhtunud, siis hakkan ma üha rohkem numbrimaagiasse uskuma," õhkas kulturist toona Õhtulehele. 

Gajane sõnul otsustas ta ühel õhtul tüdrukutega linna peale minna ja omavahel lepiti naljatades kokku, et enne mehi jutule ei võeta, kui on üle vaadatud, kas neil muskleid ka on. "Kuidagi läks nii, et esimene mees, kellega kõlbas juttu puhuda, oli ilmselgelt musklis. Hakkasime rääkima, tegime esimese tantsu ja nii see läks," meenutas naine maagilist tutvumist ööklubis.

Mis on aga need iseloomuomadused, mis Otti ja Gajaned kohe teineteise juures enim köitsid? "Oti sõbralikkus, rahulikkus, heatahtlikkus ja soojus, mis temast kiirgab. Sellest olen ma eelnevalt puudust tundnud," ütleb Gajane. Ott nimetab uut kallimat aga väga ilusaks naiseks, kelle ilu on teistsugune kui fitnessis võistlevatel kaunitaridel. "Mulle sümpatiseerib esimese asjana tema tasakaalukus," ütleb Kiivikas. "Gajane ei torma, vaid analüüsib asjad läbi. Mina elan hästi palju välja, tema on tugevama sisemaailmaga. Gajanest kumab naiselikku tarkust ja elukogemust." Naine sõnab, et Ott on lisaks väga hooliv ja tähelepanelik. "Ma olen väga õnnelik, et saan kogeda nii suurt hoolimist. Kui palju toob ta mulle kingitusi ja lilli!" õhkab Gajane ja lisab – millega tal oli algul ka pisut raske harjuda –, et Ott räägib talle iga päev, kui väga ta naist armastab. "Minu jaoks ei ole see sõnakõlks, vaid ma tunnen seda ka," kinnitab Ott.

Loe paari kohta rohkem siit.