Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 13. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi teeb ettepanekuid, kuidas käivitada mingit uut projekti. Sul on aga tegemist küllaga ja sa ei tunne mingit tahtmist end millegi uuega harjutama hakata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sulle heidetakse ette midagi sellist, milles sa end karvavõrdki süüdi ei tunne, ära kaota enesevalitsemist, vaid seleta olukorda. Seleta järjekindlalt, kasvõi kümme korda järjest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Satud kohta, millega seoses on sul aastatetaguseid romantilisi mälestusi. Kummaline tunne valdab sind – ühest küljest nukker, teisalt aga rõõmus ja helge on meenutada ammuseid aegu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned ühest inimesest, kes on kunagi su kõrval olnud, väga puudust. Tundub, et praeguses olukorras suudaks just tema sinust kõige paremini aru saada ja nõu anda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi su vanadest sõpradest võib abi vajada. Ta ei pruugi seda ise öelda, info jõuab sinuni kõrvalteid pidi. Saad kuskilt juhusliku vihje, võimalik isegi, et näed olukorda unes.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõistus ja tunded võivad saavutada päris hea tasakaalu. Sina oled see, kelle puhul imetletakse täna nii kaunist välimust kui ka nutikust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi on su peale kade ja himustab midagi sellist, mis kuulub sulle. See võib tähendada võimuvõitlust. Tegutse edasi rahulikult ja mõtle sellele, kuidas oma tagalat kindlustada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Inimeste headeks ja halbadeks jagamine pole õige. Kui seda teed, on su arusaamine maailma asjadest liiga lihtsustatud. Ürita leida halvaks tembeldatud inimese häid külgi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Meeleolu võib langeda, kui sulle ammuseid aegu meenutades tundub, et varem oli kõik palju paremini, eriti suhete liinis. Tegelikult on ju ka praegu hästi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Iseäranis ettevaatlik ole vastassooga suheldes. Kui mõni kena kavalpea sind kerge vaevaga ümber sõrme keerab, saavad kannatada su suhted kallite inimestega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tundlik ilu suhtes – sinu jaoks on oluline, et ümberringi oleks kõik puhas ja kaunis, ka enda välimuse eest hoolitsemisele paned suurt rõhku.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on tegutsemistahet ja huvitavaid mõtteid, ent kui hakkad neid ellu viima, võib see osutuda tunduvalt raskemaks, kui esialgu tundus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastaringil keskendu iseenda soovidele. Tegele asjadega, mis sind köidavad, õpi ja arene. Koostöö sujub suurepäraselt, mõttekaaslaste ja kolleegidega on lihtne ühele lainepikkusele saada. Märksa keerukam on isiklike suhete liinis. Kallimat pole kuigi lihtne mõista.