Ruthie Ann Miles võitis osatäitmisega Broadway muusikalis "Kuningas ja mina" 2015. aastal Ameerika tähtsaima teatriauhinna Tony. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. mai 2020, 10:32

Kirjeldamatu tragöödia üle elanud näitlejannat õnnistati uue beebiga

Nii Broadwaylt kui ka televisioonist tuntud USA näitlejanna Ruthie Ann Miles teatas rõõmusõnumit: tema ja ta abikaasa Jonathan Blumenstein said kolmanda lapse.

"Tere tulemast maailma, beebi Hope Elizabeth!" kirjutas telesarjadest "Ameeriklased" ja "All Rise" ning Broadway muusikalidest tuntud 37aastane staar sotsiaalmeedias. Ruthie Ann lisas, et tegu on kolmanda põlve aprillilapsega (tema enese sünnipäev oli 21. aprillil).

 
 
 
View this post on Instagram

💛 3 generations of April Babies 💛

A post shared by Ruthie Ann Miles (@ruthieannmiles) on

Miles ja Blumenstein elasid kaks aastat tagasi üle kirjeldamatu tragöödia: New Yorgis Brooklynis sõitis võõras autojuht surnuks nende tütre Abigail Joy, kes oli kaks kuud varem viieaastaseks saanud. Ruthie Ann oli koos tütrega parajasti ülekäigurajal, kui punase tule alt läbi sõitnud auto neid rammis.

 
 
 
View this post on Instagram

Never too early to learn about the importance of voting. Two hours left, NY! #Vote!

A post shared by Ruthie Ann Miles (@ruthieannmiles) on

Näitlejanna, kes oli toona seitsmendat kuud rase, sai õnnetuses vigastada. Kõnealune autojuht sõitis surnuks ka Ruthie Anni sõbranna Laureni aastase poja Joshua. Kaks kuud hiljem kaotas Ruthie Ann kõhus olnud tütre, kellele abielupaar oli plaaninud nimeks panna Sophia Rosemary.  

Suutmata süükoormat taluda, läks autojuht hiljem vabasurma.

Ruthie Ann kirjutas kevade hakul oma rasedusest, teatades: "Me teame, et Abigail Joyle ja Sophiale oleks väga meeldinud suured õed olla ning nad jälgivad rõõmuga, kuidas meie pere kasvab."