Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
11. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 12. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled seesmiselt tasakaalus, võtad elu rahulikult. Tänu kannatlikkusele ja diplomaatiale lähevad läbirääkimised edukalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pinged annavad järele, lahkhelisid sõprade ja armsamaga on nüüd kergem lahendada. Võib selguda, et suuri probleeme polegi olnud, üliemotsionaalsena paisutasid pisiasju lihtsalt üle.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Merkuur jõuab Kaksikute märki, algab sinu jaoks põnev ajajärk. Mingi sisemine sund paneb sind kiirustades tegutsema, aina edasi tormama ja uut avastama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Jagub reipust ja tegutsemislusti, rakendad oma jõudu eeskätt töisel rindel. Tahad ja oskad oma tööd organiseerida, ka kolleege tegevusse kaasata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled suhtlusaldis, leiad õige viisi teistele inimestele lähenemiseks. Saad aru, millal tasub aktiivne olla, mil aga äraootavale seisukohale jääda.

Neitsi
23. august – 22. september

Võib tekkida tunne, et su kodused ei mõista sind piisavalt. Tundub, et nad muudkui tahavad sinult midagi saada ja juhul, kui sa väsinud oled ja puhata tahad, võtavad seda kui solvamist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea aeg seltskondlikuks suhtlemiseks ja niisuguste hobidega tegelemiseks, mis eeldavad koostööd teistega. Vastassoost tegelastega leiad kergesti ühise keele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Soodne päev vaimset tööd tegevatele Skorpionitele. Kui juba midagi ette võtad, teed seda pühendunult ja korralikult. Suudad suurepäraselt süveneda, oled tähelepanelik ja põhjalik.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tasub tugevasti pingutada selle nimel, et oma sissetulekut suurendada. Kui jõudu ja tahtmist on, leiad variante raha teenimiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Rauda tuleb teatavasti taguda siis, kui see on kuum. Praegu on sul võimalusi uute projektide tarvis raha taotlemiseks, asjade käivitamiseks ja jõudsaks edasi arendamiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sead tasapisi paika tulevikuplaane, võimalik, et isegi väga pikaks ajaks. Et seda piisavalt hästi teha, pead kogu aeg meeles hoidma mineviku kogemusi ja nendest vajalikke järeldusi tegema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Saad paljugi ära teha, kui tegutsed vaikselt, isegi salamisi, pühendades oma tegevusse ainult kõige usaldusväärsemad kaaslased. Oluline on omada väärtuslikku infot ja seda õigel ajal kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algava aasta peamine märksõna on koostöö. Kaaslastega mõtteid vahetades tekkivad originaalsed ideed, mis õnnestub üllataval kombel ka töösse rakendada. Sinu trump on „kastist väljas“ mõtlemine, julgus oma arvamust avaldada. Oma erilisusega tõmbad vastassoolisi kui magnetiga.