Toomas UiboFoto: Kuvatõmmis/ Youtube.com
Saund
11. mai 2020, 14:38

VIDEO | Toomas Uibo rõõmustab fänne mõnusa muusikavideoga, sedapuhku ilma maskita

Fännide tungival soovil hakkas saates "Maskis laulja" Pilvena üles astunud Toomas Uibo nüüd ka ilma maskita laulma. Mees postitas Youtube`i Chris Isaaki loo "Wicked Game" koos videoga, mida aitasid salvestada head sõbrad.

"Kolm nädalat tagasi juhtus minuga midagi uskumatut. "Maskis lauljast" lahkudes panin oma Facebooki seinale üles telefoniga filmitud koduvideo, mida on tänaseks vaadanud rohkem kui 73000 inimest, rohkem kui 7000 kaasmaalast arvasid, et see postitus oli tore ja üle 800 neist palusid, et äkki saaks veel mõne loo," kirjutab Toomas Facebookis. 

"Ma olen ausalt öeldes siiani sõnatu ja ega laule ju ka pole. No, peale nende, mis saates sai salvestatud. Ja siis ma mõtlesin, olgu, ma ikkagi panen ühe loo veel siia, tänutundest ja tänulikkusest nende uskumatult positiivsete kommentaaride eest, head sõbrad! Siin on saates kõlanud Chris Isaak lugu "Wicked Game" - nii me teda kunagi lindistasime," lisab Uibo.

 

Lisaks on valminud video Rootsi eurolauliku Måns Zelmerlöw loole "Heroes". Koduvideo on Toomase sõnul pühendatud kõikidele koroonakriisi kangelastele.