Ženja FokinFoto: Reigo Teervalt
Inimesed
11. mai 2020, 11:31

Ženja Fokin leidis uue hobi: ma hakkasin kokkama!

Tänu eriolukorrale leidis stilist ja maskisaate detektiiv Ženja Fokin endale uue hobi, milleks on toiduvalmistamine.“Mul on kopp ees äppidest, kust saab toitu koju tellida, sest need maitsevad kõik samamoodi,” tunnistab ta Star FM-i hommikuprogrammis. “Seetõttu hakkasin ise kokkama!” hõiskab mees.

Ženja üheks lemmikuks on olnud kalaroad, kuid väga usinalt on ta valmistanud ka karulaugupestot: „Olen teinud väga palju pestot, mõnikord lausa mitu korda päevas – see maitseb eriti hea pastaga.“ 

Kriisiaeg on muutnud ka Ženja toidupoe külastamise harjumusi. “Ma ise ka ei usu, aga ma käin toidupoes ainult korra kahe nädala jooksul. Ma söön oma sahvri täitsa paljaks,” naerab mees. "Täna ka sõin hommikuks tatart, sest muud ei olnud."

Andeka stilistina tuntud Fokin usub, et eriolukord muudab meie kõikide harjumusi ka rõivastumise osas. "Kindlasti pööratakse edaspidi rohkem tähelepanu riiete kvaliteedile ja taaskasutusele, tarbitakse vähem ning kaob valehäbi kanda rõivaesemeid korduvalt, lausa ribadeks," lisab ta.