Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 11. mai (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teave, mida vajad, ei jõua niisama lihtsalt sinuni. Võid mingi olulise võimaluse maha magada just seetõttu, et saad sellest teada alles siis, kui on juba hilja.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sa näed, et otse kohe kuidagi ei saa, üritad minna ringiga. Oled jonnakas ja kui oled endale mingi sihi seadnud, püüdled selle poole vahendeid valimata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui alustad tõsiseid uusi projekte, sarnaneb su tegevus vastutuult järsust mäest üles rühkimisega – jõudu kulub palju, kuid edasiminek on aeglane.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päev toob romantilisi emotsioone. Tõmme võib olla tugev, kuid võimalik, et mingil põhjusel ei saa või ei julge sa oma ihaldatavale tundeid avaldada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingid hirmud segavad sul olemast sina ise. Kui sa oma käitumist ei analüüsi ja segaste tunnete ajel tegutsed, võid olulistes suhetes midagi ära rikkuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled suhteliselt kannatamatu, sind võib vallata tunne, et hea on seal, kus sind ei ole. Sul on ehk koduste kohustuste täitmisest kõrini.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Jõudu ja tegutsemistahet on palju. Ent sa ei malda tegevust läbi mõelda. Planeerimine tundub igava ajaraiskamisena, aga kui sa seda ei tee, suureneb läbikukkumise risk.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Juhused viivad sind kokku meeldivate inimestega, võimalik on armumine. See teeb sind mingiks ajaks õnnelikuks, aga on oht, et sa ei näe oma kaaslast kuigi realistlikult.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegeled aktiivselt rahaasjade ajamisega. Ole seejuures ettevaatlik, tegutse tasa ja targu, mõtle iga oma samm hoolega läbi. Riskimisest tuleb hoiduda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tark oled sa vaieldamatult, aga siiski mitte kõige targem. Sulle jääb teiste juures silma eeskätt negatiivne, niisiis on tasakaal paigast ära. Püüa märgata ka positiivset enda ümber.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed nüüd mingit oma elu aspekti sootuks uue nurga alt. Mingil suvalisel hetkel ootamatute sündmuste ajel võivad su arusaamised ja tõekspidamised päris palju muutuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi võib solvuda lihtsalt seetõttu, et tõlgendab sinu sõnu valesti. Mida otsesemalt ja konkreetsemalt väljendud, seda väiksem on segaduste tekkimise oht.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Oled algaval aastaringil ettevõtlik ning orienteeritud kõrgetele eesmärkidele. On väga sobiv aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Võimalik, et tahad end proovile panna sootuks uuel alal. Reisimine toob kuhjaga muljeid ja uusi ideid. Isiklikus elus vajad stabiilsust.