Eleri, Daniel ja nende tütar ElviineFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
2. oktoober 2020, 19:30

Õnne! Daniel Levi ja tema abikaasa Eleri said teise tütre! (1)

Muusik Daniel Levi Viinalass ja tema abikaasa Eleri annavad sotsiaalmeedias teada, et nende pere on nüüd neljaliikmeline. Eleri tõi ilmale nende teise tütre.

"Meil pole veel nime, aga meil on kullakallis uus tütar," kirjutab Daniel foto juures. 

"Esimesed päevad on olnud imelised! Mitte küll 100% ilma ehmatusteta, aga siiski imelised!" sõnab värske isa rõõmust särades Perele ja Kodule värsket ilmakodanikku tutvustades.

Daniel selgitab, et esimene "ärevam" hetk pärast lapse sündimist oli see, kui saadi teada, et lapse südames on pisike kahin: "Pidime jääma haiglasse kauemaks, et viia läbi vajalikud uuringud. Õnneks saime teada, et selline asi küllaltki levinud ja ei pidanud pikalt seda koormat kandma, sest järgmisel päeval selgus ultraheliuuringul, et lapse südamega on kõik hästi. Lapsevanemana ei ole ühtegi suuremat mure, kui see, et lapsega võib midagi olla halvasti."

 
"Number 2 on teel! Head emadepäeva!" kirjutas Daniel foto juures, kus nende esimene tütar Danielil kukil on, näitab kelmikalt keelt ja sõrmedega number kaht.
View this post on Instagram

Number 2 on the way. Happy mothers day! 🤍

A post shared by Daniel Levi (@danielleviviinalass) on

Eleri ja Danieli esimene laps, tütar Elviine on kaheaastane ja sündis 2018. aasta 4. aprillil. 

Daniel ja Eleri on olnud paar alates põhikoolist, abielluti aastal 2011. "Olime sõbrad juba teisest klassist, seega esimest hetke ei mäleta, kuna sellest on kakskümmend aastat möödas. Küll mäletame mõlemad, et meie vanemad kohtusid teise või kolmanda klassi klassiõhtul, kus pidime oma vanematele singivõileibu tegema. Nad istusid ühes lauas ja ajasid juttu," on Daniel Kroonikas rääkinud. "Meie suhtele said vanemad jälile enne, kui ise saime. Olime aasta parimad sõbrad, nagu sukk ja saabas, suhe oli aja küsimus. Kui me neile oma suhtest lõpuks rääkisime, tuli vanematelt vastuseks, et me juba teadsime."

View this post on Instagram

Aitäh, et oled ja jääd mu parimaks sõbraks, Eleri!

A post shared by Daniel Levi (@danielleviviinalass) on