Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. mai 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 10. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegu ei ole sina see, kes otsuseid teeb, sihte ja piire seab. Keegi teine on sinust tugevam, tema kehtestab mängureeglid ning sina pead nendega arvestama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui kõik iseenesest laabuks, oleks lihtsalt igav. Otsid uusi väljakutseid, tahad ennast proovile panna. Saavutatu tundub seda hinnalisem, mida rohkem pidanud selleni jõudmiseks võitlema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Inimsuhete teema on esmatähtis, kipud aga liiga suurelt unistama. Võimalik, et üritad võita kellegi armastust, temal aga pole sulle romantilisi tundeid pakkuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tuleb tegutseda, kuigi see ei ole sugugi kerge. Sul jätkub piisavalt energiat, et takistusi ületada, aga ainult juhul, kui oma jõuvarusid säästlikult rakendad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Enesekindlust on liigagi palju. Kui plaane teed, näed vaid positiivseid lahendusi, komistuskivid ja läbikukkumisohu jätad lihtsalt kahe silma vahele.

Neitsi
23. august – 22. september

Kuigi loomu poolest oled ettevaatlik, kipud nüüd tormakalt tegutsema. Eriti juhul, kui keegi sind kuidagimoodi provotseerib või siis su vabadust piirata üritab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea, kui saaksid veidikeseks aja maha võtta ja töökohustustest puhata. Vaja oleks patareisid laadida, see õnnestub kõige paremini siis, kui leiad aega oma meelistegevusteks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllap igatsed kellegi järele. Tahaksid olla koos nendega, kellega on ühiseid huvisid, kellega saab avameelselt rääkida, neile saladusigi usaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled vast natukene laisk, valid meeleldi kergema vastupanu tee. Sind ei huvita eriti iseloomu kasvatamine ja raskuste ületamine, pigem leiad, et elu on selleks, et seda nautida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sind iseloomustab liigne impulsiivsus. Kipud kergesti vihastama, asjatult endast välja minema. Ürita sisemist tasakaalu säilitada, ära lase ennast provotseerida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nii enese kui teiste juures märkad pigem positiivset, halva jätad tagaplaanile. Põhimõtteliselt on see ju hea, ent teeb sind ka ettevaatamatuks ja liiga enesekindlaks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Liigu edasi mõõdukas rütmis, ära võta ette tegevusi, mis nõuavad suurt füüsilist või vaimset pingutust. Sellega kaasneks ka närvipinge, mis ei mõju su tervisele kuigi hästi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel aastaringil vajad suhtlemist nagu õhku. Tutvud paljudega, kelle hulgas võib olla ka omapärane inimene, kes pikemaks ajaks su südame võidab. Tööalased unistused on lennukad. Võimalik, et kõiki sinu välja pakutud ideid ei realiseerita, sest ülemused pole veel selleks valmis.